Navštíveno 3094x

Koupím zesilovač +- 1000W Rms/4 Ohmy,cenu navrhněte, počítám +- 5000 Kč, pokud bude v super stavu nebo se zárukou,jsem ochotný se domluvit na vyšší ceně.
(jestli monoblok nebo 2 kanál nezáleží)
tak to chcu vidět co za čínu za 5000 seženeš :)
Trochu jinak. Co by si tim chtěl pohánět?
Hertz Air5400 - 1000W Rms - 4Ohm

07.02.2011, 21:58 |
Cenda vynásob tu cenu dvěma a budeš na spodním limitu.
firestarter: mám na prodej Crown JBL BPx1100.1, 1150W rms/4ohmy, je to monoblok
[ Link ]

07.02.2011, 23:05 |
Augi Přitlač a kup Helix Dark Blue 1000.2
Za ty prachy byl vždycky nej...
giuseppe: neblazni :D psal kolem 5ti tisic :DDDD
taky mam jeden MTX kterj stal 1200 euro, ale za 5 ho teda nedam :o)
Ahoj, budu rozprodávat hudbu z auta, mám tam tenhle
[ Link ] , ale nejdřív se budu pokoušet prodat hudbu komplet.
a co tadyten Zesilovač BOSCHMANN ZX3-T2D - Max.výkon: 2600W
- RMS výkon (4 ohm): 2 x 325W, 1 x 1300W
- RMS výkon (2 ohm): 2 x 650W
se zarukou cena 4000Kč

firestarter: ten Crown JBL BPx1100.1 bych viděl za 5000+5000Kč :-)

08.02.2011, 13:09 |
CRK

08.02.2011, 13:16 |
Yawor
Boschmann :-DDD
radši no comment
Velocity -Značka mi popravdě nic neříká,
Boschmann - má v papírech skvělé paramatry, no nejsem si jistej reálným skutečným výkonem či zkreslením
Hifonics ZXi 9002 - zdá se dobrá volba, počkám ještě
JBL BPx1100.1 -skvělý,bohužel na ukor ceny, třeba Zesilovač JBL GTO14001E stojí nový 12000, 1200WRms
Děkuju zatím za nabídky, budu sledovat dál
mimochodem u toho boschmanna, pojistka 2x40A : 80A x 14,4V = 1150W MAXIMUM na zpálení pojistek
tak Boschmann je svojí "papírovou" kvalitou docela vyhlášenej :-D
to si delas kozy:-))si umis spocitat vykon,Hifonics je pro Tebe "dobra volba" a Velocity Ti nic nerika:-))
Velocity-nejvyssi rada od Blaupunktu,teda uz nevim kdy a jak a proc skoncily,ale velmi kvalitni vecicky,ktere si samozrejmne nechali i prislusne zaplatit:-)
takze ten Velocity strci toho Hifa dobrou volbu 10x do kapsy...
ale 1kw zes. se da poridit v pohode do 5tis....
kdyztak napis clenovi hoff,ten ma mono eyebrid Y1200 - 4200cz...
el.barto: Silná slova :D. Asi nemáš s řadou ZXI zkušenosti...
heh :) silna slova možná ale je fakt že to Velocity je dobrej kousek ale co mne zaráží že mu doporučí Veloctiy a pak mu nabidne eybirda :) jinak
[ Link ] a ten zesik nema kw na 4ohm ani v krizi :) má polovičku :) takže na tenhle bassak ee :) mam ten sami a budu na něj kupovat jl audio slash 1000 :) ale to je cena decentne vejš než 5 tisíc :)
Přešel jsem z neznačkových hraček na značkové docela nedávno, proto taky ani nemůžu znát značku Velocity, která už dneska není. nemůžu znát historii všech značek.
Ten velocity udává 1000W RMS Max, kdybych chtěl do herze pustit plný výkon, tak pojede naplno i Velocity, a to by nemuselo dopadnout dobře.
JBL GTO 14001E se mi zdá jako ideální volba. . .
[ Link ]

10.02.2011, 15:41 |
Cenda Tenhle SW chce kurevsky dobrou kontrolu a na odpovidajici zesik je 5t proste malo. Z toho, co tu zaznelo, je slusnej uDimension ProX2K.1D a v inzerci je pekna cena.
Velocity bych ke kvalitnim zesikum neradil, mirne receno byly dost predrazeny.
firestarter: pokud koukáš po tom JBLu, tak bych raději doporučil toho Crown JBL, nedá se s tím JBL GTO 14001E vůbec rovnat. Prostě Crown je špička.
[ Link ] nechám Ti ho za 10
Cenda myslíš že jl audi slash 1000 by na nej nestačil? :) taky ho mam a koukám po zesu a to jlko se mi zda jako jasna volba

10.02.2011, 19:41 |
CRK Cenda: Předražený možná, nejlepší taky určitě ne :-D ale u-Dimension ProX 2K.1D je digitál a tam zase není taková kontrola...
giuseppe: Je to výbornej zesik, až ho budeš chtít prodat a ne prodávat, tak dej vědět.
tak se nerozcilujte kdyz necemu nerozumite,neee:-))
no ja mu nabizel nejakou variantu do 5tis.,navic koukam ze i na tom eshopu ho maj levnejsi:-)(hoffe.styd se):-)),ne na ten vykon,protoze to za Ty prachy je to do 4ohmu vlastne nerealny:-))
ale koukam ze je to tu dnes ve stylu-co jeden nabidne,druhej zamitne:-))

10.02.2011, 22:43 |
Cenda | Upraveno: 2011-02-10 22:44:25
Lokal>1000.1 neni zesik do 5t. Nebo snad dnes uz jo? :-) Ale sel by.
CRK> píšu, že z toho, co tu zaznělo. Digital neznamena automaticky nizky DF. Jsem linej zapatrat, ale pokud si pamatuju, tak tenhle zes na tom byl vcelku dobre.
Edit: spíš mi není jasný, k čemu tohle monstrum ... pokud to není show car, tam je to pak jedno.

10.02.2011, 23:09 |
CRK Cenda: To ne, ale slušnej analog mu bude minimálně krásně sekundovat
Cenda za 5 urco ne ted uz sem to myslel na sebe co na nej koupit vis? jinak do 5 tisic zes na tohle myslim ze lepsi je pokcat a pridat.. slash ma prefektni kontrolu ten u dimensoin porazil v testu i jl ale zase na druhou stranu bylo jl na tom zvukove lepe . jinak k cemu tohle monstrum? slyšeli ste ho? :)
trosku OT ale pokud někdo pochybuje o kontrole digitálů může dojet a přesvětčit se na vlastní oči/uši :D Brutus 4000D a JBL 1224E :)

11.02.2011, 11:40 |
CRK dragoczskill: určitě ňákou kontrolu má, ale anal je anal :-D
tak pánové, děkuju zatím za nabídky, už mám objednané zboží od miroslavko22
Je to JBL GTO 14001E
[ Link ] a k tomu ještě
JBl GTO 10004E
[ Link ] pro středobasačky, takže doufám že bude vše ok a někde na srazu to otestuju... .zatím čiao, - jo a ta cena se nakonec vyšplhala skoro na dvojnásobek, ale mám v tom 2 zesíky i poštovnym až ze slovenska. . . nj pošta je dnes drahá