Navštíveno 852x

11.11.2010, 15:51 |
kizdnoH | Upraveno: 2010-11-11 17:12:12
Prodám aktivní vyhybky od firmy Rockford Fosgate typ 3X a 5X...
Vyhybky jsou jako nové.
Jsou bez krabiček, ale se všema kartama co k nim patří.
Cena 3X samostatně 1200,-
Cena 5X samostatně 1800,-
Dohromady 2500,-
nemám u sebe foťák a tak leda z odkazu:
[ Link ] [ Link ] Manuál:
[ Link ] Případná výměna za nějakej zesík, RCA nebo něco...
Tel: 608179254 nebo na mail...
toto by se dalo spise oznacit jako pasivni vyhybku
Já bych spíš trval na označení aktivní.... Nebo ať nežeru, tak elektronické... :)
vkladaji se do toho karty ktere urcuji propust aspon podle popisku coz je pasivni ne? ma to moznost zvyraznit urcite pasmo ci stahnout? pokud ne je to pasiv pokud umi je to aktiv
Řekl bych, že to patří spíš do diskuse a ne do inzerce... Escudo to napsal česky asi nejlíp:"Možná někoho zajímá rozdíl mezi aktivní a pasivní výhybkou, pasivní výhybka se zapojuje mezi zesilovač a reproduktor, kdežto aktivní je mezi zdrojem signálu (rádio) a zesilovačem, čili je umístěná stejně jako procesor a má vlastní přívod proudu."
no mozna to tam patri ale aktiv je od toho ze muze ze signalem pracovat pasiv je ze pouze dela propust muj nazor
hifimagor : nn tak to neni ;-) pasivní jsou jen ty co už jdou za zesilovačem a rozkládaj signál na určitý pásma a to i přes to že může bejt taky výhybka laditelná jumperama stejně jako tohle, ale k ní nepřidáváš žádnej jinej zdroj signálu nebo napětí jen prostě zesílenej reproduktorovej signál už....
aktivní ti bud aktivně něco zesiluje což tohle dělá taky že z jednoho 2V vstupu ti to udělá 3/5 opět 2V výstupů s tim že jako bonus ti je dokáže ještě ořezat na určitý pásma....
ty sokle jsou napevno dane nebo je to laditelne rapid ten popi sma dost orezany. skod aze to nedela4V to by bylo fajne
to už pak je jen věc priorit zdali chceš mít výhybku plynule laditelnou potenciometrem nebo napevno danou timhle ..... stejně většina lidí co maj potřebu mít tolik RCA do aktvu tak maj laditelný rádio takže neni problém to rozsekat napevno timhle a doladit drobnosti radiem....
Je v tom u 3X 4 karty a u 5X 8 karet... Z nichž je 8 nastavenech na 100Hz a 4 jsou naproso volný... Přeletováním odporů můžeš pak ladit frekvence viz tabulka v manuálu na straně 16 (20)... Já měl v plánu je dát za HU McIntosh, ale plány mně přešly a navíc by se mi už nevešly zesíky do auta... :D

12.11.2010, 12:16 |
kizdnoH | Upraveno: 2010-11-12 13:35:28
Podle mýho názoru by to omezení těch 2V mělo bejt cajk, protože to má vstupní odpor 2OkOhm a např ///A maj výstup 4V při 1OkOhm což by nemělo zlobit určitě do nějakejch 90% hlasitosti... Opravte mě jestli kecám...

12.11.2010, 13:06 |
Nismo.Power | Upraveno: 2010-11-12 14:29:03
jj nad tim vstupnim napětim sem taky přemejšlel a taky bych řek že díky vstupní impedanci by neměl bejt problém to hodit za rádio který má 4V neb tam právě bejvá něco kolem těch 10k jak píšeš....... taky sem nechápal proč by to RF měl dělat tak ichtylně neb člověk kterej si takovou věc bude montovat bude mít nejspíš rádio se 4V tak to musej mít nějak vymyšlený.....
já spíš přemejšlim kam bych to nacpal já neb se mi to docela líbí :))
BTW : když tak hifimagor lpí na tom že to je napevno tak místo těch odporů lze napájet potenciometr a máš to laditelný plynule klidně ;-) ale myslim že to stejně neni potřeba
Tak je nasadíme níž... :)
Cena 3X samostatně 1000,-
Cena 5X samostatně 1600,-
Dohromady 2100,-
ještě chvilku pokračuj a dám 1500 za obě a přijedu klidně dneska neb bydlíš kousek odemě :)
(i tak vyděláš proti tomu za kolik si koupil) ;-))
Tak mi cinkni a domluvíme se... ;) Ať nežeru... ;)