Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > DVD radio Eonon za Super Cenu

o Navštíveno 1858x o
o 05.09.2010, 20:46 | ondra.toth
Autorádio EONON E1011 s DVD přehrávačem, Motoricky výklopný dotykový 18 cm TFT LCD displej, Druhý grafický LCD na odnímatelním čelním panelu,TV tuner, FM tuner, USB port, Čtečka SD karet, BlueTooth hands free, Vestavený mikrofon, Vstup pro parkovací kameru, Podpora MP3, MP4, DIVX, DVD, JPEG a dalších, Dálkové ovládání
vice info na 728 896 980 nebo na e-mail : Ondra.toth@email.cz

foto k příspěvku  od ondra.toth

o 05.09.2010, 21:00 | Augi
Cena?
o 06.09.2010, 08:50 | P3RF3KT
DVD radio Eonon za Super Cenu a cena je kde??? :DDD
o 06.09.2010, 14:50 | Transportérák
To je ta,jakou svět neviděl přeci...
o 07.09.2010, 06:51 | pista tdi
kolik za to chces?? nebo to byt darek? :D
o 08.09.2010, 10:24 | ondra.toth
DVD je už prodaný.. :P
o 08.09.2010, 10:28 | Nismo.Power
voe to sou lidi... cenu nenapíše a pak sem hodí krutýho smajlíka že prodaný....

lituju člověka kterej ten kšunt koupil a za měsíc se to bude snažit prodat dál neb zjistí že to je tragický po všech stránkách.....
o 08.09.2010, 10:37 | ondra.toth
Nismo.Power : Nevim jaký ty máš zkušenosti nebo co ty prodáváš. Ale já sem seriozní, žádné lži , dávám na to i záruku že to funguje, nic stim není a ještě si to vyzkouší kupující pak platí. jinak cena byla 4,5 tis. kč
o 08.09.2010, 10:40 | walish
Jde o to,jestli to za ten měsíc bude ještě fungovat :)
Ale musím uznat,že pokud to rádio je nové,tak je cena slušná
o 08.09.2010, 10:42 | ondra.toth
to se nemusíš bát, věci ode mně vždy na 100 % fungujou, žádný problémy. to si nedovolim, kort když ti to přivezu, ukážu, ty vozkouší a koukneš. nic na slepo :)
o 08.09.2010, 11:43 | pista tdi
mas jich vic nebo jenom tohle?
o 08.09.2010, 11:44 | ondra.toth
jen tohle, ale čekám na další. měl by si zájem ? Já to sem pak zase dám. Už sem kámošovi psal. tak jen čekám.
o 08.09.2010, 11:56 | pista tdi
tak mozna jo.a ptam se i za ostatni lidi co tady psali.
o 08.09.2010, 16:43 | Nismo.Power
za 2k možná větší cenu to nemá ani ve snu pro člověka kterej o tom něco ví....

hystorie asi taková že turek v Praze prodával tyhle sráče.... dařilo se mu to možná tak rok pak to zavřel protože neřešil nic jinýho než reklamace... já od něj kupoval pár antén takže sem s nim vždycky pokecal.... sám řikal že moc dobře ví jakej aušus prodává ale že ho to alespon uživí ...

pak eonon.cz , zkrachovalo to asi za 2 roky jinej majitel stejnej dodavatel

ted eonon.cz , jinej majitel a jinak udělanej web....

-------------------

mě samo nejde o to zdali to tvoje funguje nebo ne, je mi jasný že to neprodáváš mrtvý ale na těhle "produktech" je opravdu tragická funkčnost naprosto všeho kam šáhneš.... z obrázku hezký a realita po tejdnu používání je taková že to každej chce prodat...
takovejch se tu už prodávalo s tim že "pouze tejden jetý" apod...
jasně sem viděl na kámošovi kterej koupi vyjížděčku podobnou asi za 5,5 novou.... nejdřív že super, po tejdnu hrozný a prodal za 4 nějakýmu zoufalcovi, nedal si říct koupil za 7 2DIN.... nejdřív že dobrý, po tejdnu nasranej a druhej tejden rozbitý okýnko u auta....

prostě nic proti tobě ani tvýmu produktu kterej si tu "normální" člen nikdy nekoupí a když tak s těží do služebáka ale prostě kdejaký nový značkový rádio za 2-3k hraje proti těmhle naprosto libově, FM tuner je zcela použitelnej zatimco koncáky těhle čínskejch věcí hrajou strašně, FM to chytá bídně, CD přeskakujou , displaye necitlivý a grafika hrozná.... prostě o tom to je, cena odpovídá a nemůžeš čekat že věc která běžně stojí 15 a vejš bude stejně kvalitní za 5 :)

AMEN
o 08.09.2010, 16:50 | walish
Nismo,sloh pěkný,souhlasím,ale styděl bych se po slově "hystorie" napsat AMEN ;)
o 09.09.2010, 09:19 | ondra.toth
Nismo: v něčem áš pravdu, ta kvalita neivm toho dvd jaká je. ale já ho osobně měl v autě golf 4 2 měsíce, uplne bez problemu, cd neblblo, kvalita filmu uplne super, škoda že už ho nemám, bych to vyfotil a dal to sem, přistě to se dám at je videt kvalita filmu. ted mám zase Toledo 1M a tam je moc vysoko rámeček naradio, šllo by mi to dotopení a nad palubku. To byl jediný duvod prodeje. Jinak sem si ho chválil.
o 10.09.2010, 23:22 | bobmasitr
kámoš ho má a taky se ho chce zbavit.Měl jsem možnost poslechnout, pohrát si s tím a hanit to nebudu.Já si myslím že vše podstatné již bylo řečeno nademnou :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3609 sekund.