Navštíveno 749x

Prodám dvě sezony starou suchou baterii PC 4000 i s měděným terminálem na očka nabíjená pouze labaratorním zdrojem
kapacita: 115 Ah
zkratovací proud: 7000 A
hmotnost: 36.3 kg
Rozměry Power Cell 4000
délka: 33.8 cm
šířka: 17.3 cm
výška: 21.1 cm
původní cena 13000 prodám 5500 jsem od Hradce Králové
tel. 739850428 icq 433757886

Ahoj,možná mám takovej "lama" dotaz ale po něčem takovým pokoukávám.Píšeš že pouze laboratorním zdrojem.Když si to tedy dám do auta tak tomu vadí nabíjení altíkem nebo jak si to tedy měl zapojený?To se nemůže zapojit do sítě,když je tedy plus při prodeji nabíjení pouze laboratorním zdrojem?Jde mi o baterku,kterou budu moct nabíjet normálně v autě abych nemusel k ní ještě kupovat ňákej drahej zdroj.Díky a čus.
z dovolenim odpovim za Hajnýho: můžeš to samozřejmě dobíjet normal altíkem v autě, ale tim to nenabiješ uplně na max. jako právě tim zdrojem.
Pro normálního uživatele nemá uplný dobití zas až takovej vliv, ale na soutěžích to muže házet nějakou tu desetinku Db která se pokaždý hodí a proto se to (taky) nabíjí zdrojema
Transportérák hlavne je to o tom ze ta baterka by se mela nabijet ustalenym proudem ne aby si zacal jako klasik nabijec na 12ti a koncil na 16v to neni dobry ale zvladne to nabit i obyc nabijecka za 300 ktera leze max na 14.7v tohle je rozumna hranice pro nabiti techto baterek aby nedochazelo k jejich poskozovani vsechny druhy techto baterek na to trpej proto pise ten zdroj
Díky kluci sám bych to nenapsal lépe jinak pokud by měl kupce zájem možná bych prodal i ten zdroj z baterkou a mám i 140A rok starý alternátor za 4000
hajnej,jaky zdroj,cena? foto?
to sem přesně čekal :D zdroj prodám jedině z baterkou pokud bude mít někdo zájem altík prodám i samotný stál 8000 a po necelé sezoně ho prodávám za 4000