Navštíveno 1043x

Chci do konce roku nějaký ováli ještě a tak přemýšlím že bych buď koupil z ciziny nebo aukro a tak...ale napadlo mi že tady bude taky možnost :) tak jestly něco máte :) Děkuji za příspěvky :)
Kámoš má nové nepoužité ovály Mac Audio. Už se mu rok válí doma. Koupil si je do auta a nakonec zjistitl že je nemá kam dát, protože se rozhodl jinak udělat hudbu.
Jedná se o tyto
[ Link ]
vypadají krásně ale jde o cenu :) hlavně ted před vánocema :-( tak kolik ???

27.11.2009, 21:50 |
Tweety_xx | Upraveno: 2009-11-27 21:53:33
Mám pocit že za ně nechtěl moct. Zjistím ti to a dám vědět má ted nedostupný telefon.
Děkuji moc :) stačí na mail Jerry159@seznam.cz :)

27.11.2009, 22:07 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2009-11-27 22:08:22
Kdyby jsi chtěl nové, tak máme v akci poslední pár Crunch GTR 693i jen za 1490,-Kč
[ Link ] a potom za 1390,-Kč JBL GTO 927
[ Link ]
2 Jerry159: kdyz tu budes specifikovat +- cenu, ve ktere by ses rad pohyboval, nabidek bys mohl mit vice...
nevím prostě chci lepší jak originál hrajou dobře ale chci lepší no .... a je mi jedno co a jak no...ale nechci zase značku neznačku...nevadily by mě jetý značkoví :)
wwwturbo mail mi nepřišel :-O
ty JBL vypadají moc hezky a uvidím jak půjde kšeft a o výplatě bych je možná vzal :)))) dík :) když budou jiný nabídky tak šup třeba :)
Tak kámoš mi už volal. Chce za ně nějakých 900,- Jsou úplně nové nikdy nebyly v autě. Byl to pro něho zbrklý kup a ted ho to sere.
a ceny jsou takové jak na webu ?
Jerry: Dobře hrající a za pár korun
[ Link ] Kdyžtak mail..

28.11.2009, 17:21 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2009-11-28 17:30:23
Jinak to samé, co je Autotek, jsou tyto ovály Renegade
[ Link ] To samé zpracování, ty samé parametry, ten samý zvuk. Jen levnější.. :-)
Nyní navíc k dostání v akčním setu přední kompa plus ovály 6x9" jen za 1990,-Kč.
[ Link ]
tohle mě naštvalo :D :( jsem minulý měsíc koupil compa Hertz a ted tady mám komponenty a ováli za 2000kč od jedné firmy :-( kdybych to věděl dřív tak bych počkal :( se zkusím s někým dohodnout nebo prostě je koupím a někomu prodám ty komponenty...nebo je vyměním za ty herzt a budu mít vlastně celou sadu ok :)a ještě koukám že ty komponenty mají 100rms výkon lepší jak moje ted hertz takže bych měl celou sadu :)
na radiu puštěný zatím ale budu mít zesík nejspíš....a je to CARPOWER HPB - 504 a výkon 4x 50rms 4ohm a tak se chci ještě zeptat jestly neíte o nějakým dalším setu? něco jak je tady odkaz :)
Renegade hraje dobře i na rádio. Disponují dobrou citlivostí a není to vůbec špatná volba. Jinak samozřejmě na zesiku to potom bude o moc lepší.. :-)
2Jerry159: jj, plati ceny webu - jde o nove zbozi, ale kvalitativne o nekolik trid vyse nez ostatni co se zde resi
a kdyz se divam, ze je chces davat na HPB 604, tak ty odkazy prehlizej :-) To by nebylo dobre... :-)
jj asi tak to udělám už sháním někoho kdo je odemě koupí ty komponenty co ted mám...