Navštíveno 812x

14.11.2009, 22:13 |
Spooky1 | Upraveno: 2009-11-14 22:14:11
Zdar lidi. Potřeboval bych sehnat optickej kabel na propojení Radia (9575) a procesoru v kufru + changeru do procu. (obojí v kufru) Nevěděl by někdo kde sehnat? Nějak nemůžu nic najít. Díky všem.
Dá se opto kabel nějak vyrobit přímo na míru?

15.11.2009, 00:03 |
bandita | Upraveno: 2009-11-15 00:09:51
zhanal som to tiez asi rok a nakoniec som si to nechal prerobit na stantard opticku koncovku. Zastupenie Clarion mi vedelo zohnat len 1 metrovy original. Mal som to prerobene len na procaku a radiu ale myslim ze to nebude problem ani na changery. Vyslo ma to aj s 5m kablom a 90stupnovym konektorom(ak nemas za radiom dost miesta tak si ho urcite vybav) na asi 60eur.
[ Link ] #
Já mám na prodej jednu origo 5m optiku od Clarionu.
S tím předěláním na klasickou optiku to není tak jednoduché, protože přímo v konektoru kabelu je převodník s diodou - na obou koncích.
Koupil jsem ho kdysi za 2,5t , tak zkus nějakou cenu nabídnout.
keby som ho vedel vtedy zohnat neprerabal by som to, ale problem to iste nie je taky velky nakolko to bolo hotove asi za 3 hodiny a funguje na 100 perc aj po prepojeni s Audison Bit-One napr...konny, musis to dat robit niekomu kto sa tomu rozumie :-)
Už to vidím, nešlo o předělání kabelu jako takového ale rádia a procesoru, to jsem (v noci) přehlédl ;-).
Já to předělat (prerobiť) nepotřebuji :-), já jsem kabel sehnal.
Jestli se v tom tak vyznáš, tak bych potřeboval přidělat optický výstup na autorádio (na Denona) - to by jsi uměl???