Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > problem neviem scim radio,kable, zosik

o Navštíveno 639x o
o 22.10.2009, 21:58 | subik
Neviem si to vysvetlit ale zistil som ze mam probelm so stereom, nerozdeluje mi zvuk pravy/lavy, Radio ma 1par vystup: sub alebo front (prepnutie v nastaveniach radia)zosik 4kanal mam zmostikovany do komp. repro (tempo 6) Z radia teda ide klasicky rca kabel do 4kanala do CH1 a CH2, aj po roznom pokombinovani a prepojeni tych rca to nemalo ziadny vplyv, Ja osobne to vidim na problem radia, casom bude nove ale ak sa da chcem aby to do vtedy hralo ako ma.
radio Sony CDX GT200
zos Mac audio ZX4000
Zistil som to tym ze po prehrani nahravky mala hrat osobitne lava alebo prava strana, no zvuk ide z oboch..Dakujem za help

a po poradeni na inom fore som sa dopracoval k tomuto:
v mostiku to zrejme nema stereo, ale to by az tak
nevadilo lebo som ich dal teda klasicky (repro na kanal) stereo bolo , ten rozdiel bol hned citit :) no a ten velky problem je ten ze mi to trochu dost sustalo, rusilo tak som hladal nove miesto pre tahanie rca, no nepomohlo to, rusenie zacalo vzdy ako som zapojil monoblok..no a dasia vec co sa stala ze prestala hrat jedna strana, napr hrala iba prava strana....no a teraz nech je co chce hra iba ta jedna strana a totalne pazvuky rusenie, mimozemstania cize asi sa nieco dosralo, a neviem si stym uz rady, pls help :)

o 22.10.2009, 22:00 | subik
prepacte admini, som v strese, pls presunte to :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3189 sekund.