Navštíveno 1010x

Zdravím...
Předběžně se ptám, zda-li by měl někdo na prodej nějakej basáček (8" nebo 10"), ale s co nejmenším objemem (8 - 14L)... Kdyžby byl s bednou, tak by to bylo úplně nejlepčí... :)
Wrms 150-200... Spíše na SQ...
Cenovka co nejnižší... :)
Díky za nabídky...
P.S. Nijak na to nespěchám... :)

19.07.2009, 14:50 |
clown mam tu 10" Blue Monster od US Blasteru :o) fungl za 1200 :o)
sice psana lehce vyssi ale i tak mrkni
[ Link ] , kdyby zaujal pisni, jeden clovek co ho objednal si to nevyzvednul tak bych udelal lepsi cenovecku
malé kompaktní ozvučnice, 2 cívka, umí dát i dobrej kopák :-) více v pdf manualu :-)
jak 8" tak 10" skladem , poštovn zdarma, záruka 3 roky
[ Link ] [ Link ]

19.07.2009, 23:10 |
trlon

19.07.2009, 23:55 |
Augi Nejsem prodejce, takže Ti to můžu napsat na férovku. Neřeš prasečiny a kup Audio System HX 08 SQ. Měl jsem a paráda, chce jen 9 litrů a cena rozumná:
[ Link ]

20.07.2009, 11:23 |
Radeggast | Upraveno: 2009-07-20 11:26:00
To Augi: Měl jsi ho v uzavřence nebo bassreflex???
Zatím se mi nejvíc líbí ten Audio System a Tec... Měl by někdo???
Zezačátku jsem chtěl uDimension JR 1004, kterýho tady někdo prodával, ale je to přece jenom 2x větší bedna než u Audio System... Měl někdo možnost poslechnout oba a říct, který se mu zdál lepší???
Radeggast: neni problem ti 8" zapujčit na vyzkoušení :-)

20.07.2009, 12:27 |
Augi uzavřenka, ale cca 25litrů
opatrně s těma údajema od výrobce...sice píšou třeba 15l, ale nejlíp to zahraje v 25-30l. Takhle se mi to stalo u pincka i JL.
To Kamil306: To je hezké... :) Takže stejně se z těch 8L dostanu na 25L... :)
Popros někoho, až vybereš, aby ti vypočítal objem ozvučnice a uvidíš, třeba ne;-)

20.07.2009, 20:44 |
Augi kamil306: tak zrovna pro AS HX 08 SQ jsem si to počítal, nejsem přece trubka ;-) 9 litrů naprostá pohoda.
Augi: Diky i pro me :-) Ted presne tohle resim do cabra mezi predni sedacky :-) 9L je idelani!
Augi: Já to nemyslel na tebe, ale všeobecně...:-)
Tak asi to možná nakonec vyhraje ten AS HX 08 SQ... S 9 litrama přemýšlím, že bych se pokusil o něco k nohám spolujezdce... Má někdo zkušenost??? Nebo stačí dát do kufru???
pokud ta možnost je, tak určitě ke spolujezdci! Ale taky bych zvážil 10ku...osmička je spíš lepší kick...dávali jsme ji teď do smarta (u-dim)
Aliante 10Si. Stačí mu těch cca. 9L, ale cenovka bude o něco vyšší. Kolem 5 tis. za použitý.
mám Helix P 10 na prodej
uzavřenka 15 litrů
Aliante i Helix mají moc velký wrms, to bych nenakrmil... Potřeboval bych fakt těch 150 - 200 s nějakou lepší citlivostí...

26.07.2009, 10:16 |
Augi Radegast: Na otazku, jestli do kufru nebo do noh spolujezdce, je odpoved jasna. Vepredu bude "vic slyset" a navic nebude treba resit zadny zasovy korekce. Jedina nevyhoda je, ze je to pekne jebat udelat to poradne.
No nakonec to teda asi vyhraje ten AudioSystem...
Pod přístrojovku jsem chtěl a nakonec to asi nevyjde... Moc málo místa... :(
To Augi: Když jsi to počítal, jaký je rozdíl mezi 9 a 25L???