Navštíveno 919x

stáří asi dva roky vzadu má možnost rozšíření o aux mám k ní i dálkový ovladač cena dohodou

:-))doplnujici informace o kvalite tohoto radia
[ Link ]
já vim že to Papa nemůže přenýst přez srdce že sem si od něj nevzal JL ale právě s tím bych této hodnoty ani nedosáhl jnak je to u alpinek běžný problém který se při normálním poslechu nikdy neukáže
on si udela kazdy obrazek sam :-))
stačí ten super koberec v autě a červený anální kolíček na klíčích :-)

16.06.2009, 21:20 |
macek Hele ty myslivce nech tech blbejch kecu tlacis stejne akorat tak hovno kolik ja sem mel v aute alpin tolik ani za celej zivot nevojedes zenskejch:-) a zadna alpina to nedelala tak se hod do klidu
macek bude to tim ze si tlacil taky hovno proto mam novou alpinu a merim z flesky nebo origo ceda jinak skace jak mrdka a je ji 5 mesicu pri muzice nou problem hajnej tlaci necelejch 148 coz si myslim uz je slusny a zadny radio neni vecny
je fakt ze to sem mel napsat nafera ze to ma tenhle problem ale pro normalniho uzivatele je to nezaznamenatelne

17.06.2009, 00:46 |
pepe689 | Upraveno: 2009-06-17 00:51:34
a kurwa Steve Meade ti asi nic nerika ---ma asi specialni alpinu DVA 9965 a tomu to neskace pri 160dB divny no asi spatne tlaci nebo malo :-)))no asi mu napisu ze u nas jsou lepsi tlakari --a ze uz jim dojebana mechanika skace kolem 147,3db ,zajimavy ze me na 149 stara alpina z roku 2003 neskakala .Nechci zasirat inzerat ale kdyz uz je to tak good stav proc nechtel aby si pro ni nekdo nedojel osobne ----??????Ono se slusnosti u nekterych jedincu nelze pocitat jak rikam na hrubej pytel hruba zaplata .
Jinak jeste ze obcas par frajeru dodrzi slovo :-)sak ja mam dobrou pamet

17.06.2009, 09:45 |
macek | Upraveno: 2009-06-17 09:51:22
vinzek davej si bacha co pises ja na rozdil od tebe vim co rikam a mimo to trochu mi pripominas toho hajnyho protoze s tebou byl loni taky problem kvuli prodeji.
A to ze musis tlacit z flasky tak to je tim ze umis taky hovno. nejsi jedinej kdo ma v aute nakej tlak ale ja na rozdil od tebe to nemam jenom na vrrrrrr ale na poradny hrani a to ze dlouho a nikdy mi zadna Alpina nepreskocila tecka
Ale to je trochu mimo proste hajnej potrebuje sesekat aby se trochu vzpamatoval protoze takovy chovani jako ze jenom na dobirku a ze si proto nikdo sam prijed nemuze tak to je na prezdrzku
macek ty magore vymastenej ja kdyz tlacil v normalnim aute 148 tak ty si mel v aute origo radio ja loni zesik jeste potreboval a nebudu ho davat zadarmo kdejakymu prizdisracovi kterej hlasa ze za 15ho koupi novej
vinzku klid, nech je at si rikaj ty blaboly o tom ze alpiny neskacou, tim se nezastavam toho kousku co je tady na prodej :-), taky mam v aute par dB a alpinu zavesenou venku na aute a CD zacne skakat na hranici 145dB, jinak na normalni posleh je ok
macek sory za muj vystup ted sem si psal s pepem tak sem nakonec asi vedel ze zesik je pro tebe nic to ale nemeni na veci ze sem ho potreboval a prodat sem nemusel
jako pepe&macek :-)
jako ja na mereni nejezdim ale když jedu třeba popoli nebo tak kde jsou hooodně veliky díry tak cd nepřeskočí ani nesekne nic.... a ani když sme jely s kamaradam a bouchly sem to do sloupu a pak ozed tak cd porad normalne hralo:-)a to mi veřte že bouračka ve 120 je větši tlak než 145dB :-)

17.06.2009, 15:59 |
macek | Upraveno: 2009-06-17 16:05:27
vinczek takze to ze jsi me nazval vymastencem a prizdisracem to vyresime brzo ja sem te neurazel takze ty jsi to dost prestrelil uvidime jak si budes dal stat za tim co jsi mi napsal. Loni s tim zesikem to bylo tak ze jsi pepovi rek ze za 20k ho prodas tak sem ti napsal a ty najednou ze 25 tak to ti pripada jako fer jednani ale to uz je jedno to je tvoje vec ja sem rozhodne nehlasal ze za 15 novej atd jak pises rek si za 20 ja ti napsal ze si prijedu a hned beru takze asi tak ale mas asi kratkou pamet vono ale az dostanes do ty tvoji hlavy poradnej granat tak se ti treba rosviti a budes si lepe pamatovatnechci bejt sprostej jako ty a nekomu prez klavesnici nadavat a urazet ho to neni muj styl ja tyhle veci resim jinak:-))))) tak trochu popremejslej co priste budes psat. A ta alpina proste skakat nemuze je to blbost je proste v prdeli
A to jak pises za kdyz ty si mel v aute atda ze ja mel origo radio tak svedci o tve inteligenci ja v tomhle jedu uz 20 let a pochybuju ze ty jsi pred 20 lety neco tlacil:-))
tohle ,me dostava borec neprenese pres srdce a hned telefonuje a vyhrozuje no co se da delat no
o zesiku si me nepsal ze prijedes a beres psali ste ze za 15ho koupite novej ja vam odpovedel ze ho za ty penize radej hodim do kopriv a rekl sem ze ho prodam po finale proste nic jineho nebylo a pred 20ti lety v aute kdyz tu mel nekdo muziku tak to bylo tak nejaka tesla a pod mozna se pletu v te dobe sem opravdu do hifi nedelal to sem byl jeste coby mladej klu kterej se zajimal o motorky
tak tu sou inzose peclive precist to co bylo v mailu asi nic moc psal sem ze me to nejak nejede kazdy si udela obrazek sam kazdej bude mlejt tu svou ja uz si presne nepamatuju jak to bylo ale vim ze sem nekomu na dotaz ceny za 15odpúovedel to co sem odpovedel

18.06.2009, 01:03 |
pepe689 | Upraveno: 2009-06-18 01:12:46
hm bych rekl ze ti neco vypadlo ale to je jedno ja asi kecam mesi rekl ,ze chces 20 v Pardubicich pak jsi chtel z niceho nic 25 :-)) Jinak ten tvuj inzerat byl si pamatuju pro stale cleny foru asi no nevim kdo je staly clen fora ,jak rikam holina holinou ,lopata lopatou a buran buranem verejne pisu kdo nedrzi slovo je z..d !!!!!
osvezim ti pamet 21.06.2008 jsi chtel 20000 a za 4 dny jsi si rozmyslel a chtel 25000 -a nakonec jak u lepsich lidi byva si prodal za 16 :-)))
pepe689 coz je divny 20sem rekl nekde ve vyskove coz bylo kousek po pardubkach tak 2mesice

18.06.2009, 11:20 |
Smrada (M)
Svoje osobni spory si reste jinde.