Navštíveno 840x

04.05.2009, 21:03 |
petis Prodám tohle rádio. Kompletní příslušenství včetně IR dálky, a joisticku. stáří necelej rok. cena 5000kč.dohoda možná

04.05.2009, 21:07 |
petis

05.05.2009, 09:24 |
petis UP 4500kč

05.05.2009, 22:42 |
petis up

06.05.2009, 09:22 |
petis bigmat: asi jsem něco nepochopl, ale ty nejsi ten kdo by určoval cenu. a už vubec ne o víc jak 50% MOC ceny. takže jsi krapet mimo.

06.05.2009, 09:22 |
petis cena 4000 za v současný době nejlepší HU od Sony je myslím slušná
Obávám se že pokud za něj dostaneš litr, můžeš si gratulovat.

06.05.2009, 18:22 |
petis a další chytrej pán. Jo to kdyby tam bylo napsáno Alpine nebo Clarion to by byla jiná.
Mám ještě A9855R a so se týká dílenskýho spracování je Alpine Shit!!!! Nedokáže vyplyvnout CD, nepřečte pálený. A co se týká tlačítek tak to není ani nadostřel kvalitě tý sonky.
Už kurva přestantě hanit Sony radia když jste je ani neměli v autě.

06.05.2009, 18:28 |
axetom | Upraveno: 2009-05-06 18:29:57
je to sice OT ale sony sem mel. Mel sem 4 typy. Posledni sem prodal za litr aby bylo co nejrychleji pryc:), ale myslim si ze bys ho za tvou cenu strelit mohl. Zkus aukro tak lidi koupi opravdu vse:)
Jinac to tvy sem nasel tady
[ Link ] za cenu o litr mensi, a 50% ceny dolu, to je celkem bezny:)
musím souhlasit s petisem co se týče kvality zpracování, atd. je sony velmi dobrá měl jsem taky pár autorádií sony a nemohu si stěžovat

06.05.2009, 18:34 |
petis hmm, cena je sice hezká ale momentálně ho nemaj skladem to je divný, proč asi. Já se neprosím nikoho aby si určoval cenu, a už vubec ne za kolik procent mám dát z ceny dolu za ani ne rok starý rádio.
no ms pravdu. Asi by to chtelo promaz od OT :D prodat ho chces ty:)

06.05.2009, 18:37 |
petis novotny.dave: konečně někdo kdo měl sonku:-)
Havala: Nechápu jak tady může někdo tak debilně kecat někomu do inzerátu.. Víš o tom ho*no a budeš tu někomu zpochybňovat prodej, takový chytráky miluji.. Vše má svého kupce a cena není nijak přehnaná, tak nevidím jeden jediný důvod proč petisovi diktovat za kolik to má prodat.. Když nemáš zájem tak mlč..
petis: sorry za OT, ale musel jsem..

06.05.2009, 20:36 |
petis Bolthorn: vpohodě.
Souhlas s Bolthornem, neuvěřitelný jak si tady poslední dobou pouštěj někteří hubu na špacír. Dle mého by měli moderátoři v bazaru více zasahovat.
Tak sorry, asi se to nepatří, nicméně sem jen napsal že o to zájem moc nebude, nic o kvalitě tam není, pokud jse si všimli. Tak napiš pak za kolik si ho prodal,...

07.05.2009, 08:26 |
petis to už je moc. Jak mužeš vědět jakej zajem bude nebo nebude. To rádi si podle všeho viděl jen na obrázku a hned děláš závěry. Tohle je podle mě dost omezený.
Beru zpět, nic sem neřekl...zapomeň na to.
GT929U je velmi podařené rádio :-) potvrzuji :-)
Je pravda,ze tady SONY moc nefrci,nicmene nevim proc tady lidi kurvej inzeraty.Kdyz nekdo nema zajem,tak at to nekupuje a jde si hledat neco jinyho.
no ja sonku nemusim ale tuhle bych si do auta i dal kamos ma o neco nizsi radu a celkem super masinka za ty penize
mám ho v autě a zatím bych neměnil můžu doporučit :-)