Navštíveno 2425x

jedna se o radio Pioneer Deh-p88rs myslim že neni nutno toro radio představovat uplně nove vybalene jen na foceni kupovane za 549 euro
Monoblok Hifonics zeus 1600d
vykon:
rms na 4 ohm - 1x600
rms na 2 ohm - 1x1000
rms na 1 ohm - 1x1600
sw ESX signum 15" v ozvučnici z mdf 22mm, ozvučnice dělaná na 120 litů předni čelo s mdf 50mm, rms 750watt, 2x2 ohm hrany pul roku
chrom kapacitor dietz 3 farad
napajeci kabel 70 mm 5m červeny plus , 2 m modry minus + pojistkove digitalni pouzdro rockford fosgate
s pojistkou 150A
prodam pouze jako komplet
cena 20 000kč

jen to zkoušim ale jen jak komplet to viš musim pořidit JL 13w7
jo takhle.. tak to potom schvaluju ;)
stale nic,,? dohoda na ceně možna
ahoj, pokud to rozprodáš po kusech, mněl bych zájem o to digitální pojistkové pouzdro a chci se zároven zeptat, na kolik si ho ceníš.Díky
cau cena zesilovace a kolik za ty kable kdyztak na mail dik.

22.03.2009, 14:31 |
Fari Cau, kolik by jsi chtěl za ten kap? Dík
Ahoj,prosím cenu kabelu včetně a vyjma pojistkovýho pouzdra a cenu Zeuse do mailu.
Díky
Čau, prosím tě... Mě taky cenu kabelu + pojistkového pouzdra do mejlu... A můžeš tam přidat i cenu za Pio...
Díkec...
pio za 7000
kabel 3000 a puzdro 1000kč
Super cena za Pio. Kde sakra bylo před měsícem ?
před měsicem bylo zabalene v krabici naskřini tak jako je ted :-) nejradši jako komplet
autohifi: Máš mejl... Doufám, že ti došel, protože mě nějak blbne...
prodam jako komplet když se tady dohodnete že si každy vezme něco tak to prodam zvlašt jinak cena zvlašt
radio 7000 kč nebo nejvižší nabidce
zesik 6000 kč
sw 3500 kč
kabel 3000 kč
kapacitor 2000 kč
pojistkove pouzdro 1000 kč
na cenach se da jednat ale na radio min 7000kč
když se tady nedohodnete že si každy vezme něco tak prodam jen jako komplet cena pod 20 000 kč za komplet nejsem proti dohodě
jinak se mi to bude dal valet na skřini jako ted takhle to si myslim že je celke škoda když to muže někdo jiny využit

nikdo nic na cenach se da jednat
moji nabidku z mejlu znas. cekam, kdy se k ni kladne vyjadris :-)
nabidky na rado mam 4 tak nevim komu ho nechat udělam to tak že ho tu vydražim necham to dražit až do středy do večera začnu na 7000 kč tolik mi někdo nabizel ale už nevim kdo

30.03.2009, 22:27 |
falko je ještě volný zesik?

30.03.2009, 22:48 |
falko za 5tis. s poštou ho hned vemu
tak jsem se rozhodnul že prodam to radio, zatim ma nejv¨ětši nabidku 7500 da někdo do patku 3.4. 2009 vice něž 7500kč tak je jeho posledni nabídka plati z patka na sobotu v 00:00
prodam i radio da někdo 7500kč ten kdo ho chtěl tak koupil už něco jineho
aktualni vše kromě zesiku
Ahoj chtěl sem se zeptat jekej je rozdíl mezi tímhle Pio RS a RS II, jestli teda nějakej je..:o) a jestli má záruku ještě nějakou moc děkuju za odpověď
dvojka ma navic blůtů
radio je už zamluvene
radio a zesik PRODÁNO
sw, kamely, kapacitor aktuálni
už mam jen kabely a kapacator, ma někdo zájem?,