Navštíveno 561x

prodám 2ks těchto polypropilenový basáků. Kdo zná, ví, kdo nezná neocení. Jsou nové, nepoužité, velmi dobrý zvuk. Kdyby si nekdo chtel navrhnout pěkný 3pásmo nebo Sub, kterej bude hrát a ne bučet, má možnost.Nic pro tlakaře. Normálně stojí jeden 2000, já dám oba za 2200. Vhodné i na domácí sub. V případě, že by chtěl někdo jen jeden, taky by se asi dalo. Ideální kombinace např. s aktivním modulem Dexon (2000,-). Mohu poslat pdf s navrhem konstrukce.
[ Link ] [ Link ] 
spatna sekce..ale jinak subik hezkej skoda ze ted nemam prachy..
a jo, hodim to jinam. dik za upozorneni.
Scream: nemáš najíté jak velkou uzavřenou ozvučnici ty Sw potřebují? Těch 32 litrů BR je poměrně hodně na tak malé SW. Uvažuji že bych je použil do 3 pásma aktivu.
Taky bych je nezneužíval jako subwoofery. Jako čistokrevný basáky v třípásmu budou skvělý a excelovat.
Pavel:No dle me na tento ucel by byly uplne nejlepsi. Když zkouším simulaci, tak se na zavřenou tváří od 10l. Ideálně bych to ale viděl cca 15l, u BR od 20l. Taky by dost záleželo, jaky f3 od toho pak budeš očekávat. Těch 35l BR je ideál na bednu, která nebude potřebovat woofer. V případě , že woofer bude a ještě, pokud bys nastavil HPF třeba na 40hz, myslim, že v zavřený bedně by to mělo super přednes. Navíc bys teoreticky získal dvojnásobnej DF pči téhle impedanci.
Rossi.x: to byl muj povodní záměr, ale vzhledem k tomu, že ja sem je bral na domu a nakonec se rozhodl pro jiný středy, tak vzhledem k tomu, aby to lépe vypadalo, sem se rozhodl použít 20cm bas ve stejnem designu jako mam 5" mid, bohužel však tyto repro jsou podstatně dražší, ale o mnoho lepší asi nebudou. Ta bedna, co sem sem dal je čistokrevnej SW, při použití v carhifi by bedna mohla byt podstatně menší,protože většina lidí má SW, kterej tam ten uplnej spodek dodá.
OT: Jasan :o) Tvůj dred na audiowebu sleduju. Držím palce s projektem a jsem zvědavej, jak ti to Barletta poladí.
Díky, doufám že dobře. 5íkal, at je klidne pouziju, ale že jestli chci, že mi postavi vyhybku i jinymu basu. Na jeho doporučení sem vzal Vifu PL14 a XT25 ringradiator a s tema menicema ma zkusenosti. Vzhledem k jednotnymu designu bych pouzil i Vifu PL22, aby to vypadalo stejně, jediný, co mě odrazuje je to, ze kdyz tyhle repraky prodam za dvojku, musim k tomu zainvestovat dalsiho bura, protoze ty PL22jsou dost drahy. Takže když se do konce tydne nenajde zajemce, mozna budu i rad, protoze ta Vifa bude mozna i o kousek lepsi, ale vzhledem k tomu kolik bych musel doplatit, je to defacto nesmysl... Uz takhle sem v tom za balik a jeste sem nezacal:-)))
ono to neni tak zly, ale ta vif ma pod urcitym uhlem sedej zaves no. mozna to moc prozivam.