Navštíveno 506x

Koupim zesik - nejlépe JBL GTO14001E nebo JBL GTO1201.1 (nebo nějaký který umí 700W RMS ve 4 Ohmech)
Potřebuju k pohonu EM-PHASERa XT-3
:-) Na to se ptám vás...:-D Koukal jsem, že se dají sehnat (ty JBL) nové kolem 11.tis. Pokud se najde něco za slušný peníz, tak budu jenom rád!;-)
Zatím orientačně - pokud ale bude dobrá nabídka, tak beru hned...:-D
Aligátor: Ten by se mi samo líbil úpa nejvíc, ale jako začínající autohifista, ještě tak nějak ty koruny chybí...:'-((
tak pošetři něž za pul roku uplákat že je to slabé a že chceš lepší a silnější
Aligátor: To máš taky pravdu - jak jsem psal, zatím orientačně. Ten basák má 700W RMS a ten tvůj zesik 1500...:-D
to že má zes víc není nikdy naškodu do si zapamatuj a ne jenom ty ale všichni pokud je zes slabší něž basák nebo šul nul ak hrozí že si odpálíš jak basák tak i zes ale záleží i na tom jak tomu kdo osolí :-) to je jasné.
Ali mohl by jsi mi vysvětlit z jakého důvodu, když budu napájet woofer jeho předepsanou hodnou vsechno vyhori, ale když ho budu krmit výkonem daleko větším, tak vsechno bude v poradku? Možná jsem blbý, ale nejak mi to nedává smysl? Cooper omlouvám se za příspěvek.
je to jednoduché protože slabší zes neukontroluje silny sw a pokud ti to nevypne ochrana či pojistky tak se ti může odpálit sw tím vznikne skrat a šlehne ti to vazbu do zesu který to neustojí a je to vše v háji ale neříkám že je to samozdřejmostí pokud má člověk čtěstí tak to odnese pouze pojistka a si v pohodě :-)
Diky za odpověď, ale stejne mi jsou některé veci divné. To bych se ti, ale ozval na tvé stránky, at tady neotravuju. Pokud by to teda nevadilo. A co ty coopre Px 600.2 ti je malo?:) Mas pocit, ze to s nim malo hýbalo? ;)
to Ali......
máš hoooooodně nevšední názory na výkon zesilovače/výkon woofru :o))