Navštíveno 906x

09.11.2006, 11:54 |
J-T. Mám na tebe Lama dotaz ohledně volný.cz předpokládám že máš stále s tím co dočinění ..................
Už víceméne se setrvačnosti používát již přes 7let e-mail na volny.cz a desne me zacina stvat ze mají prostor jen 20MB na schranku a to je desne malo :-( neda se neco zapaltit / zapnout abych mel vic staci klidne i 100Mb bohate. Stejne to stahuju do Outlooku ale kdyz je dovolena ................... Koukal jsme vsude mozne a nikde zadnou moznost nenasel..........
dík
BTW: jedna se mi o 2 e-amily:
m_m@volny.cz
warthul@volny.cz

10.11.2006, 09:58 |
J-T. No zas tak lama dotaz to snad není, ne?
:-)

10.11.2006, 10:15 |
Pekys

10.11.2006, 10:18 |
Pekys jinak já to vyřešil tak, že mám schránku jak u volnyho, tak u seznamu a z volnýho si nechám všechno přeposílat na seznam a odtama teprve stahuju do outloku. Donutilo mě k tomu, že z volnyho mi chodilo nepředstavitelný množství spamu, který seznam blokuje o něco líp. U seznamu za SMSku dostaneš 2GB.

10.11.2006, 10:47 |
J-T. Pekys: Díky!
Jen mě to teda vcelku překvapilo za +90Mb cca 50Kč/měsíc mě přijde v dnešní době free e-mailů s GB docela dost! 600Kč za rok a mít schánku 110MB je poněkud zvláštní ............ a to stím spamem je svatá pravda chodí mi ho denně mraky :-(
Co na to Daryl? Zajímá mě tvůj názor, hlásal jsi "Internet zadarmo" a že je volný první............ to mate fakt takovou divnou politiku?
Dík

10.11.2006, 10:54 |
Daryl (A)
JT: ja to nevymejslim a ani neznam politiku mejlu ...
na druhou stranu jsou free majly s GB schrankama, ale viz seznam ... zpravy chodi s nekolikahodinovym zpozdenim .. ocas vubec ... a s tim spamem: zalezi na zpusobu zpracovani spamu.
Zadnej antispam neni na 100% proto prime MAZANI spamu aniz bys to mohl ovlyvnit je dost nebezpecne. Uzivatel ma moznost si nastavit co se spamem bude delat.
ALe jak rikam, tohle ja neresim, ani do toho nevidim ...
a internet zadarmo je neco jineho. Rikam internet, ne vsechno :)