Navštíveno 561x

25.03.2006, 03:42 |
JR chtel bych podekovat vsem, kdo dneska byli v Hany Bany ze prijali moje pozvani a ze prisli, udelali mi tim velikou radost. Kdo ma ICQ a nebo chodi na www.autohifinet.cz tak asi vi o co jde. Chci podekovat Marauderovi a Teene za Mustanga, fakt jsem z nej na vetvi, Ladovi (Jettakovi) za prani a Martinovi za propasovanou flasku. Fakt lidi diky moc. Ted sem prisel domu a jsem rad, ze ste tam byli. Jsem rad, ze dorazil u Ludek z Escape6, ac se to dozvedel asi v 11 vecer a proste hromade dalsich lidi, kteri prijeli. Bylo to fakt super. Ted jdu spat a opovazte se me vzbudit pred dvanactou hodinou ..... ste mrtvi.
to Pavel_buzerant_zabijec_brouku a Kaa: ste mrdky .......
to Martin: ty vole fakt sem neveril, ze to potahnes se mnou az dokonce, kdyz ostatni vzali roha.

25.03.2006, 07:22 |
clown sorry nemohl jsem .. nejak jsem po vybrani auta ztratil naladu ..
ale gratuluji ti, nyni si uz muzes zazadat o veteranskou spz .. :o) pro sebe

25.03.2006, 07:40 |
JR od ted nepiju :-) .... do dnesniho vecera :-)
ty woe, nějak to uteklo, kdyby sme tam nezůstali sami, tak bych tam ještě klidně zůstal :-)
asi to se mnou ještě neni tak špatný :-)

25.03.2006, 10:10 |
JR me je tak spatne, ze ani nemam tuzku

25.03.2006, 19:32 |
Pluto jééé, tys měl narozky? Jsem nevěděl, že jsi se narodil :-)))))) Tak tedy dodatečně vše nej a už je mi jasný, proč jsem tě včera večer nechytil na ICQ :-))))))))))
nejlepší je že ty co jsi zval a nepřišli tě pak ještě zmrdaj co jsi za čůráka, že ti to řekli ...