Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Camaro -klika

o Navštíveno 580x o
o 10.03.2006, 02:01 | Hartik
To Marauder... Prosim te az dostanes tu kliku na tu tvoji raketu tak si to nech protocit na soustruhu jestli to ty kurvy ( na obouch stranach Atlantiku ) neohly. Ja to zabalil aby to byla minimalni moznost ale jenom "kdyby" .Takze, jeste nez to ulozis do bloku......Jo a hlavne mi dej vedet az to vse dokoncis, kolik jsi mel HP na brzde(na kolech -vystup z motoru me nezajima). Cus

o 10.03.2006, 07:44 | H-Honza (M)
jo uz jsem to Jirkovi rekl, skocim mu s tim tady naproti co delaji kliky, at s tim zatoci a kouknou estli je vsecko v pohode.
o 10.03.2006, 07:48 | JR
Jirka furt jeste kupuje veci na karamelu? Ja myslel, ze ta uz je ted nekde na vrakaci ....
o 10.03.2006, 09:32 | clown
JR . na vrakaci neni .. je u ZORRA .. sice pres rok, ale je ..
o 10.03.2006, 10:53 | unregistered001
to je jako na vrakaci ;-)
o 10.03.2006, 11:13 | MarauderZ28
jojo Honzík už vše zařídil, motorárnu už mám domluvenou na výbrus tak se to snad konečně pohne kupředu ...
o 10.03.2006, 12:37 | H-Honza (M)
jo super, ma to vsechno, kliku, vacku, pisty, krouzky, ojnice, cepy, saly, vacku.... jsem na to hodne zvedavej jako....
o 10.03.2006, 12:43 | H-Honza (M)
mno kdyz jsem to dovezl z posty bylo to cely ovazany provazama a balik vypadal v pohode. Nerozmlaceny, nepomackany, neprotrzeny.
Tak jsem to vyhrabal ven a na vnitrni origo krabici byla protrzena stena, takze jsem to pro jistotu nechal protocit na soustruhu a zmerit nejakym udelatkem, a pry tam neni vubec nic.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.308 sekund.