Navštíveno 580x

To Marauder... Prosim te az dostanes tu kliku na tu tvoji raketu tak si to nech protocit na soustruhu jestli to ty kurvy ( na obouch stranach Atlantiku ) neohly. Ja to zabalil aby to byla minimalni moznost ale jenom "kdyby" .Takze, jeste nez to ulozis do bloku......Jo a hlavne mi dej vedet az to vse dokoncis, kolik jsi mel HP na brzde(na kolech -vystup z motoru me nezajima). Cus
jo uz jsem to Jirkovi rekl, skocim mu s tim tady naproti co delaji kliky, at s tim zatoci a kouknou estli je vsecko v pohode.

10.03.2006, 07:48 |
JR Jirka furt jeste kupuje veci na karamelu? Ja myslel, ze ta uz je ted nekde na vrakaci ....

10.03.2006, 09:32 |
clown JR . na vrakaci neni .. je u ZORRA .. sice pres rok, ale je ..
to je jako na vrakaci ;-)
jojo Honzík už vše zařídil, motorárnu už mám domluvenou na výbrus tak se to snad konečně pohne kupředu ...
jo super, ma to vsechno, kliku, vacku, pisty, krouzky, ojnice, cepy, saly, vacku.... jsem na to hodne zvedavej jako....
mno kdyz jsem to dovezl z posty bylo to cely ovazany provazama a balik vypadal v pohode. Nerozmlaceny, nepomackany, neprotrzeny.
Tak jsem to vyhrabal ven a na vnitrni origo krabici byla protrzena stena, takze jsem to pro jistotu nechal protocit na soustruhu a zmerit nejakym udelatkem, a pry tam neni vubec nic.