Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Co si o tom myslíte?

o Navštíveno 504x o
o 07.03.2006, 11:36 | gigo
Prodal jsem kompa mac audio které byly ve výborném stavu. Nebyl náznak jakéhokoli chrčení. Nějaký bořík si je namontoval a teď tvrdí, že drnčí středobas. nevím jak dlouho je měl zapojené ani jsem to neměl možnost slyšet. Já bych ho poslal někam, ale koupil je ode mě jeden místní známý člen a můj dobrý kamarád, který ty kompa od toho borca vzal nazpět a teď chce peníze na zpět po mě on. Jak by jste to řešili?

o 07.03.2006, 11:43 | gigo
Opravdu se mi nechce vrátit mu peníze, protože je nějaký trotl odpálil, a kompa doma vyhodit do koše...
o 07.03.2006, 11:54 | Daryl (A)
Jooo, to je boj bazaru a prodeje na dalku. Otazka je to spise eticka nez principielni.

Je tu slovo proti slovu.
o 07.03.2006, 12:00 | gigo
Jako cena byla směšná... I když netuším, za kolik to prodal on.
Souhlasím, že je to spíše otázka etická, ale já si pevně stojím za svým. Prostě byly naprosto ok
o 07.03.2006, 12:07 | Yawor
no, to se mi taky stalo.
Prodal jsem za pár korun Sinus Live, který sem měl na skříni. Kupujíci je měl snad 3 měsíce taky na skřini, pak je zapojil a prej chrčel jeden vějškáč... No než se hádat o 800kč, tak sem to vzal zpět, vrátil peníze a bylo. Po pár dnech kupující zjistil že byla chyba u něj v zesiku, ne v repro...
o 07.03.2006, 12:07 | Pagoš
Já sem si takhle jel pro zesík do Jihlavy (z Chomutova) a když jsem ho přivezl domu, zjistitl jsem, že jeden kanál je f prdeli :-/ A prodávající se mi vysmál, že sem si ho měl vyzkoušet na místě. Jenže bych ho stejně mohl jen zapnout, bo sem v autě neměl rádio se signálama a zapnout normoš šel, takže bych na to stejně nepřišel...
o 07.03.2006, 17:29 | Cenda | Upraveno: 2006-03-07 17:32:23
Me se stalo neco podobnyho. Kupec to poslal CarAudiovi, po predchozi dohode jsem mu pulku opravy uhradil.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3455 sekund.