Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Prosím poraďtě s NIKONem

o Navštíveno 644x o
o 15.03.2006, 07:02 | CarMedia.cz
Zdar lidi, chtěl bych si pořídit nějaký foťáček.. Vybral jsem si tento: NIKON D50 Silver / AF-S 18-55 DX + AF-S 55-200 DX. Najde se mezi vámi někdo, kdo by mě objektivně posoudil, jakej ten foťák je vůči ceně, či jestli se v podobné cenové relaci nenajde něco lepšího, popřípadě kde ho koupit nejlevněji? P.S. Ale nechci nic jiného než Canon nebo Nikon.. Díky

foto k příspěvku  od CarMedia.cz

o 15.03.2006, 08:31 | KFL
Za ty prachy velmi dobra volba .. kolega ho koupil v cerny a je superhappy.
o 15.03.2006, 09:30 | Quasar
DSLR je mor a bezedná díra na peníze pokud tomu propadneš. Jsem Nikonista a tak pro mne byla volba jasná, pokud bych neměl nějaká skla, tak bych dnes ale asi šel do Canonu díky podstatně větší nabídce "bazarových" hodně kvalitních skel za zajímavé ceny. U Nikonu je optika super ale těžko se dá sehnat za zajímavé peníze použitý Nikkor. Dají se samozřejmě používat skla od Sigmy, Tamronu,......, ale to by bylo povídání na hodně dlouho a diskusí na toto téma je na netu ohromné množství.
Pokud se tedy spokojíš s tímto setem, tak rozhodně neprohloupíš. Pokud se tomu budeš chtít hodně věnovat, tak si zjisti i dostupnost a cenové relace u příslušenství.
Doporučuji Ti zajít někam do shopu a vzít si do ruky případné kandidáty na koupi, mnohdy rozhodne i maličkost a protože Canon i Nikon dělá výbornou techniku, tak je to i "srdeční záležitost" ;-)
o 15.03.2006, 09:42 | TROY
souhlas ohledne toho moru - ještě ted lituju,že jsem si kdy koupil zrcadlovku :o) bejt tebou tak to zvážim =)
o 15.03.2006, 10:13 | paia
jak doporucuje Quasar, zajdi si nekam do prodejny a osahej si je... primym konkurentem je Canon 350D.
o 15.03.2006, 10:27 | Kamil
jako Quasar a Paia. Připrav se na to, že koupí zrcadlovky to nekončí, ale začíná - objektivy, filtry, brašna, stativ, blesk...
o 15.03.2006, 19:28 | Baldy-DLS
Hehe, vitej mezi pacienty. Priprav si balik penez.
alternativy :Canon eos E350, Nikon D70s.

foto k příspěvku  od Baldy-DLS

o 15.03.2006, 19:37 | CarMedia.cz
A kde bych ho tak mohl pořídit co možná nejlevněji? Ne že bych na tom šetřil, ale jak jste psali, tak to příslušenství taky něco stojí, a bez něho to nejde..
o 15.03.2006, 21:49 | CARACASS
pasaták: hele, je to mor:-))) tak jako tak na tom neušetříš:-) ¨

OT: co jsem to měl doručit? ozvi se na icq. díky.
o 15.03.2006, 21:58 | Quasar
Joke: dobře se dá ušetřit třeba nákupem u BH Photo v NY [ Link ] ale leda když tam máš ty a nebo někdo známý cestu.
Nikon má třeba dost děsnou cenovou politiku a mnohdy je to až zarážející (třeba s příchodem D70 na trh a jejich následné dodávky a posléze zvýšení ceny).
Udělej si představu co by jsi chtěl fotit a od toho se pak bude odvíjet potřebné příslušenství a pak už je jen na tobě si hlídat akční nabídky.....
Ale jinak upřímnou soustrast, je to krásný koníček ;-)
o 15.03.2006, 22:00 | Quasar
Joke: dobře se dá ušetřit třeba nákupem u BH Photo v NY [ Link ] ale leda když tam máš ty a nebo někdo známý cestu.
Nikon má třeba dost děsnou cenovou politiku a mnohdy je to až zarážející (třeba s příchodem D70 na trh a jejich následné dodávky a posléze zvýšení ceny).
Udělej si představu co by jsi chtěl fotit a od toho se pak bude odvíjet potřebné příslušenství a pak už je jen na tobě si hlídat akční nabídky.....
Ale jinak upřímnou soustrast, je to krásný koníček ;-)
o 16.03.2006, 06:55 | Vita_Megane
Ja sem nedavno kupoval Oly E-300 a taky uz schanim filtry atd... :)
Nejlevnejsi co sem nasel toho Olympuse bylo tady: [ Link ]
o 16.03.2006, 06:58 | Vita_Megane
Jo a pametovku sem kupoval na www.czechcomputer.cz , byla za slusnej peniz a mam s nima vyborny zkusenosti. Kdyz budes kupovat kartu tak koukej nejenom na MB ale i na zapisovaci rychlost, kdyby si delal treba 3fotky/sec tak by karta nestihala
o 16.03.2006, 08:58 | Kamil
dobrý zkušenosti mám s Pixass.de (Chemnitz kousek za Chomutovem).

[ Link ]

A pokud to vezmeš na firmu a pošleš jim mailem všechny potřebný papíry, tak tě to prodají bez německý DPH ;o)
o 16.03.2006, 14:11 | Rom_octa
já třeba bych ale raději volil D70S, protože ta 50-ka je z plastu a docela mě vadí že i bajonety jsou z plastu , myslím častým používáním dojde k opotřebení.
o 16.03.2006, 16:34 | CarMedia.cz
Zdar lidi, díky moc za rady.. Už jsem si na netu našel i nejlepší nabídku, jdu do té 50-ky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3337 sekund.