Navštíveno 617x

08.03.2006, 18:06 |
Brda Neco maleho bych potreboval, jen takovou drobnost, znate autobazar hlavaty? Maji tam zeleneho caravella, muze ho nekdo zkouknout jestli je ok? Na fotkach vypada dobre, ale nechce se mi z KM do varu jen abych se podival. Diky
Nejdřív v pondělí budu doma...
JAnse kouknu se ti zitra, a jestli chces tak i nejake to foto udelam?

08.03.2006, 20:53 |
Brda Chlapy super, devet fotek je na webu, takze foto nepotrebuju, spis neco jako jestli nehnije nebo tak, jestli nebyl rozstrelenej. jestli vypada na to co ma na tachaci, nebo nejaky vady, nebo tak! fakt moc diky!
To: Brda>> TAk jsem tam v cera byl a veci se maji takto, ptam se prvniho prodejce a ten samo jak se na slusnej autobazar slusi, zacal auto chvalit a na otazku jestli to bylo bourane odpovedel ze vzadnem pripade, auto je v super stavu atd. jak jsme uz na to zvikly. Pockal jsem si na sefa bazaru a ajhle skutecnosti byly naprosto jine, auto bylo bourane na zadek, ale docela povedene opravene, jinak je to po celolaku, ale starsiho data a jak jsi jinak asi na fotkach videl je to takovy pokus na project cvo nebo jak se to pise, interier goot a motor si jen prede. co se koroze tyce, je to chycene na zadnich nadkolich, ale zatim jen ty lemy zevnitr, jinak je to pomerne pekne auti, ale nevim jake mas naroky, kdybych do toho mel jit ja, tak bych od toho dal ruce pryc, ale jak rikam nevim na jake ucely to chces pouzivat a co stim vlastne zamejslis, asi jsem v urcitych vecech narocnejsi, ale jinak co se ceny tyce k vozu je to uchazejici, ale jak rikam vetsinou kazde oci vidi jinak a proto nevim jak bys na to reagoval ty? Pokud se me budes chtit jeste na neco zeptat tak jsem na cisle 603778829, ICQ 342420006 pa.

10.03.2006, 16:07 |
Brda Martinec7: Diky moc za info. neco takoveho jsem potreboval vedet!
Kdyz bych jeste neco potreboval, dam vedet na icq!
Dik
jj. neni zac............................