Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jablíčkáři - dotaz

o Navštíveno 9060x o
o 06.09.2017, 14:39 | Cossie
Prosím zkušené uživatele o radu, zda do jabka existuje nějaká aplikace, která by uměla historii volání ?

Už jsem s pár lidma konzultoval a snažil se hledat, ale neúspěšně :-(

Díky za případné typy

o 06.09.2017, 21:30 | Daryl (A)
??? takovy to zeleny tlacitko se symbolem telefonu :) je tam i historie :)
o 07.09.2017, 05:56 | Kounect
Myslím, že hledá historii volání k jednomu číslu? Resp. sice zelený tlačítko se symbolem telefonu a historií je jasné, ale co když se chci podívat, kdy jindy jsem volal klidně i nejposlednějšímu volání? Když kontakt rozkliknu, ukáže mi to, že jsem kontaktu volal včera dvakrát, ale proč třeba ne kdy jsem mu volal v minulém týdnu? Předpokládám, že něco takového Cossie hledá? jestli ne, tak já to sice nehledám, ale nenašel jsem to :)
o 07.09.2017, 08:58 | Mr.Scully
To je u člověka vidět jen historie za poslední týden nebo co? To mi přijde fakt divný, v každém - i sebeblbějším - seznamu kontaktů v Androidu je vidět komplet historie volání daného člověka od samého začátku. Apple nemám rád, ale tohle snad musí umět taky.
o 07.09.2017, 09:48 | kiklop32
Jmenuje se Android :)

viz:
[ Link ] :
o 07.09.2017, 13:54 | Cossie
Ano, je to jak píše Mr. Scully - jde mi přesně o tohle + funkce, kdy to ukazuje náhled poslední komunikace příchozího hovoru, je taky výborná.

Nějak mi to přišlo jako samozřejmost u "chytrého" telefonu, ale jabko neumí ani týden, je tam jen pár pozic, které se přepíšou dle intenzity volání - za den /2 ??

Celkem mě překvapuje, že při tom mmnožství lidí co jabko používá nikomu tohle nechybí - chtěl jsem ho vyzkoušet kvůli stabilitě, ale asi se budu muset vrátit k androidu ...

Díky za reakce
o 07.09.2017, 15:50 | riviera.kidd
Mne iphone pod zlenym sluchatnem ukazuje monentalne 82poslednich udalosti - prijate/zmeskane/volane

Pokud jsem to teda dobre spocital
Bych rekl ze to ze to bohate staci, ukazuje to historii za poslednich 10dni
o 07.09.2017, 16:57 | jedla
mě to ukazuje posledních 100 událostí, moc nevolám takže to mám za poslední měsíc. i když je fakt, že jedno jméno je tam třeba dvacetkrát a nejde u něj zobrazit kompletní historii ale jen ten den
o 07.09.2017, 22:48 | Mr.Scully
Kompletní počet událostí asi třeba stovka stačí, ale Cossie myslel evidentně to, že iOS maže volání u konkrétní osoby po nějaké brzké době. Což mi přijde zbytečné, vždyť to žere nula nula nic paměti/místa. Android ukazuje všechny volání od prvního spuštění systému, řekl bych.
o 07.09.2017, 22:52 | AllInOne | Upraveno: 2017-09-07 22:53:43
.

foto k příspěvku  od AllInOne

o 07.09.2017, 22:56 | AllInOne
Hmm, tak nic..android tuli ukaze u kazdyho cloveka, kdy si s nim volal a zda sla treba sms.

Tzn, ze pokud ti vola nezname cislo, tak nez to zvednes, vidis, zda si s nim nekdy mluvil a nebo treba smskoval.
o 08.09.2017, 11:33 | Cossie
Ano, to je přesně o co mi jde ..

Navíc 100 událostí to mám někdy tak na 2 dny ....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3453 sekund.