Navštíveno 9060x

Prosím zkušené uživatele o radu, zda do jabka existuje nějaká aplikace, která by uměla historii volání ?
Už jsem s pár lidma konzultoval a snažil se hledat, ale neúspěšně :-(
Díky za případné typy

06.09.2017, 21:30 |
Daryl (A)
??? takovy to zeleny tlacitko se symbolem telefonu :) je tam i historie :)
Myslím, že hledá historii volání k jednomu číslu? Resp. sice zelený tlačítko se symbolem telefonu a historií je jasné, ale co když se chci podívat, kdy jindy jsem volal klidně i nejposlednějšímu volání? Když kontakt rozkliknu, ukáže mi to, že jsem kontaktu volal včera dvakrát, ale proč třeba ne kdy jsem mu volal v minulém týdnu? Předpokládám, že něco takového Cossie hledá? jestli ne, tak já to sice nehledám, ale nenašel jsem to :)
To je u člověka vidět jen historie za poslední týden nebo co? To mi přijde fakt divný, v každém - i sebeblbějším - seznamu kontaktů v Androidu je vidět komplet historie volání daného člověka od samého začátku. Apple nemám rád, ale tohle snad musí umět taky.
Ano, je to jak píše Mr. Scully - jde mi přesně o tohle + funkce, kdy to ukazuje náhled poslední komunikace příchozího hovoru, je taky výborná.
Nějak mi to přišlo jako samozřejmost u "chytrého" telefonu, ale jabko neumí ani týden, je tam jen pár pozic, které se přepíšou dle intenzity volání - za den /2 ??
Celkem mě překvapuje, že při tom mmnožství lidí co jabko používá nikomu tohle nechybí - chtěl jsem ho vyzkoušet kvůli stabilitě, ale asi se budu muset vrátit k androidu ...
Díky za reakce
Mne iphone pod zlenym sluchatnem ukazuje monentalne 82poslednich udalosti - prijate/zmeskane/volane
Pokud jsem to teda dobre spocital
Bych rekl ze to ze to bohate staci, ukazuje to historii za poslednich 10dni

07.09.2017, 16:57 |
jedla mě to ukazuje posledních 100 událostí, moc nevolám takže to mám za poslední měsíc. i když je fakt, že jedno jméno je tam třeba dvacetkrát a nejde u něj zobrazit kompletní historii ale jen ten den
Kompletní počet událostí asi třeba stovka stačí, ale Cossie myslel evidentně to, že iOS maže volání u konkrétní osoby po nějaké brzké době. Což mi přijde zbytečné, vždyť to žere nula nula nic paměti/místa. Android ukazuje všechny volání od prvního spuštění systému, řekl bych.

07.09.2017, 22:52 |
AllInOne | Upraveno: 2017-09-07 22:53:43
.

Hmm, tak nic..android tuli ukaze u kazdyho cloveka, kdy si s nim volal a zda sla treba sms.
Tzn, ze pokud ti vola nezname cislo, tak nez to zvednes, vidis, zda si s nim nekdy mluvil a nebo treba smskoval.
Ano, to je přesně o co mi jde ..
Navíc 100 událostí to mám někdy tak na 2 dny ....