Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Na který ostrov v Řecku

o Navštíveno 7056x o
o 26.07.2017, 13:22 | carlos
Mohl by poradit někdo znalý Řecka kam nejlíp,jestli Kréta,Rhodos,Korfu atd.Díky

o 26.07.2017, 15:01 | nome
Lesbos ? :-)))
o 26.07.2017, 15:21 | xSam
Já (a nejen já) jsem přesvědčen o tom, že nejlepší ostrov v Řecku je Lefkada. Byl jsem tam dvakrát a vždy super.
Pokud tady pohledáš je tu o Lefkádě téma.
o 26.07.2017, 15:27 | xSam
o 26.07.2017, 16:06 | Flexar
Z řeckých ostrovu co jsem byl tak se mi zatím nejvic libil Zakynthos,a taky v uterý letím po 2 rokach opět na Zakynthos. Měli jsme v plánu taky tu Lefkadu,ale co jsem se ptal že jsou tam těžko pristupne pláže a je potřeba auto.Segra se vrátila minuly týden ze Zakynthu,a počasí kolem 35 stupnu. Byla v Laganas hodně živé letovisko s pozvolnym (hodně) vstupem do moře. Já jedu do Alikanas ale Lefkada je taky fajn co jsem slyšel :-)
o 26.07.2017, 17:40 | carlos
díky
o 26.07.2017, 18:37 | dj.DEKL
Zakynthos, Lefkada
o 26.07.2017, 20:19 | Losky
Zakynthos je pěkný, super na cestování.
o 26.07.2017, 20:38 | Crimson
Lefkáda - nejhezčí pláže světa (Milos, Egremni, Porto Katsiki, Gialos, Avali, Kathisma), jen je potřeba bydlet v Agios Nikitas abys byl u těch pláží, druhá strana ostrova Vasiliki a Nidri je tragická

[ Link ]

nicméně na září zvažuju Rhodos !

foto k příspěvku  od Crimson

o 27.07.2017, 07:52 | Rajdlos
Kréta je taky pěkná (výlety na pláže Balos a Elafonisi), má nádherné moře, my byli u Heraklionu minul rok, Zakynthos jsem projel celý, ale kamarád byl teď před měsícem a říkal že hrůza, samej nachcanej anglán a milion ožralů, co dělají bordel. Jinak jel bych určitě na Lefkádu.
o 27.07.2017, 10:39 | All
V Agios Nikitas jsem byl předloni a super, super. Ne jenom vyjmenované pláže ale taky třeba Pefkoulia (foto) se solidním zázemím a šutráky ve vodě. Ostrov jsme projeli v podstatě celý a jiné ubytování než v Agios Nikitas bych nechtěl. Máme rádi klid.
Chtěl jsem se tam vrátit ale osud chtěl jinak

foto k příspěvku  od All

o 27.07.2017, 10:40 | All
Pláž Milos v třetím týdnu června.

foto k příspěvku  od All

o 27.07.2017, 10:42 | Mr.Scully | Upraveno: 2017-07-27 10:45:41
Byl jsem:
Kréta - hnusný moře, fajn památky. Celkově nic extra.
Samos - chládek, vítr, ale nuda.
Zakynthos/Lefkáda - super volba, hezký pláže atd. Určitě bych doporučil obojí.

Na pobyt je údajně ještě dobré Santorini (ale předražené) a možná jsem něco pozitivního zaslechl o ostrově Lesbos. Ale nevím.

Na nějaké Rhodosy apod. bych se vykašlal, to je dovolená pro pepíky v ponožkách a sandálech, tam snad jezdí víc Čechů než do Chorvatska.

Jinak pokud Lefkáda, tak Agios Nikitas, jak píšou výš :-)
Pokud Zakynthos, tak mám pocit, že bylo lepší západní pobřeží, ale to už si nepamatuju, musel bych se podívat.

A ještě chci dodat, že bohužel Řecko už je taky multikulti obohaceno, jinými slovy posledních pět let platí, že ležíte na pláži a chodí vám každých pět minut bubáci vnucovat čínské cetky, masáže a podobně. To dřív nebývalo :( Řekové jsou skvělý pohodový národ, ale ta špína, co tam imigrovala, to teď podstatně kazí.
o 27.07.2017, 10:48 | All
Letos osud a manželka chtěli na Krétu (Hersonissos) a napíšu jen, že milujeme Řecko i když letos to bylo rušnější. Asi se tam vrátíme...možná v září.

foto k příspěvku  od All

o 27.07.2017, 10:51 | All
Čoveče, na který Krétě jsi byl? Moře bylo naprosto famózní. Aspoň letos v červnu.

foto k příspěvku  od All

o 27.07.2017, 10:53 | All
Dovolené zdar a v Řecku zvlášť vážení přátelé...

foto k příspěvku  od All

o 27.07.2017, 13:22 | Mr.Scully
All - byli jsme u Rethimna, tzn. na severu. Ale je to možná už tak deset let zpátky. Nijak extra se nám tam nelíbilo, i když samozřejmě Gramvousa apod. jsou bomby. Jsou tam bezpochyby hezký místa, ale Lefkáda a Zakynthos byly fakt vyšší level.
o 27.07.2017, 13:22 | Mr.Scully | Upraveno: 2017-07-27 13:23:30
Možná se nám tam nelíbilo, protože jsme měli hotel doslova přímo na moři, resp. prostě neexistovala tam pláž (vysoká zeď hotelu hned u vody), nedalo se tam ležet a plavaly tam nějaký chaluhy a tak...
o 27.07.2017, 13:28 | Crimson
Já hledám něco na září, známej mi řekl Kréta good ale ještě o level výš je prý Kypr, a na mě tu furt vyskakuje tohle, má někdo zkušenost s Kyprem ?
Některý fotky Kypru mi přijdou až kýčovitý (ne zrovna tohle)

[ Link ]

o 27.07.2017, 13:29 | Crimson | Upraveno: 2017-07-27 13:30:10
Já hledám něco na září, známej mi řekl Kréta good ale ještě o level výš je prý Kypr,
a na mě tu furt vyskakuje tohle, má někdo zkušenost s Kyprem ?
Některý fotky Kypru mi přijdou až kýčovitý (ne zrovna tohle)

[ Link ]

o 27.07.2017, 17:08 | Sau
To co odkazujes je severni Kypr, jakoze Turecko. Ne ten "normalni", Recky, co je v EU. Ne ze by to teda asi vadilo, ja enom jestli to vis.

Jinak Kypr je pekny urcite, jak ale plaze a voda netusim, na tech sem nebyl :-)
o 27.07.2017, 18:15 | Crimson
a je v tom pro turistu nějaký rozdíl co se dokladů týče?
Mně tam zaujaly ty hory nad plážema, jinak jsem to zatím neštudoval
o 27.07.2017, 19:02 | Sau
Mam za to ze ti nestaci obcanka ale musis pro vstup k nim met pas. Pak sa tam neplati eurem ale Lirama. Jinak by to melo byt v pohode.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2327 sekund.