Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Víkend v ČR

o Navštíveno 6308x o
o 27.07.2015, 21:44 | DaveF
Ahoj, sháním nějaký tip na odpočinkový víkend pro dva v září v ČR.
Hezké prostředí, pěkné ubytování (spíše hotel), dobrá restaurace, klid, blízko přírody apod...

Děkuji za každý tip

o 28.07.2015, 04:39 | Zdeny60
Chata na Skřítku - Jeseníky. Tam je klid jako v hrobě.
o 28.07.2015, 09:52 | Shr3k | Upraveno: 2015-07-28 09:54:03
o 28.07.2015, 10:59 | AR
a proč cenzor nesmazal dědyho příspěvek který taky docela dost "smrdí"
o 28.07.2015, 11:54 | Zdeny60
A proc by mel mazat?je tam krasne,priroda,dokonce CHKO,klid,nic a nikdo tam nerusi.
o 28.07.2015, 13:47 | Kapka (M)
AR : nechceš se fakt už trošku uklidnit Adame? nevidím v tomhle tématu nic co by měl Zdenymu smazat..a Zdeny na rozdíl od tebe v tomhle příspěvku aspon dal tip..na rozdíl od tebe..takže klídek pohoda..
o 28.07.2015, 16:27 | DaveF
jak malý děti...

děkuju za tipy !

ještě někdo něco ?
o 28.07.2015, 16:40 | AR
No hlavně že vedle píše jak je tam kravál od motorkářů a najednou zase klid jak v hrobě
o 28.07.2015, 16:52 | Zdeny60 | Upraveno: 2015-07-28 17:01:04
Tak přece!!!!!! AR nezkllamal :-))))))))

Ano, BYL by tam klid, nebýt motorkářů. Myslím, že tyto záběry svědčí o tom, co mám na mysli:

[ Link ]
Toto je 50 minut od chaty na Skřítku nádehrnou vycházkou.

[ Link ]
Toto je asi 40 minut od chaty

[ Link ]
Toto je v okruhu asi 40km

[ Link ]
A toto - něco hned kousek u chaty, něco kousek dál

Jako člověk uvažující o tom,. kde a jak žije a co ho obklopuje, se domnívám, že tato místa stojí za návštěvu a člověk by tam měl jít načerpat sil. Ne podvědomě vnímat kravál od motorek, který JE bohužel sylšet i na hlavním hřebenu, konkretně na Břidličné, která je kus od Skřítka.

Jinak jako další lokalitu doporučuji Bělou pod Pradědem. Ta leží na silnici, vedoucí z Červenohorského sedla dolů do Jeseníku. Z Bělé se dá podniknout neskutečné množství nádherných výletů do oblasti Videlského sedla a do pásma Orlíku. Rekreačních chat je v totmo údolí nespočetně. Ovšem - jak jste dnes ve 16:00 mohli slyšet na ČR-Olomouc, je zde OPĚT problém - hádejte s kým?? Lidé se bouří a píší petice na místní starosty a na PČR, aby zakročila. Jen pár čísel, pokud si to dobře pamatuji: za posledních 8 let 2 motorkáří mrtví, 9 těžce zraněných, 28 lehce, škoda převyšující asi 2 miliony koru. Lidé argumentují prakticky trvalým hlukem, protože motorkáři mají výjedzní bod na jedné z chat po serpentinami, u první 180°se vracejí přes plnou čáru a sjíždí dolů , kde dle slov jednoho majitele restaurace "machrují a otravují hosty hlukem".

Starosta chtěl nechat postavit retardér, ale zákon to bohužel na 1. třídě nedovoluje. PČR přislíbila větší počet kontrol a hlídek a nasezní vrtulníku s termovizí.
Lidé se necítí v této lokalitě bezpečně, nejen kvůli riziku nehody na silnicvi, ale i kvůli "pochybným" existencím, kteří se tam sjíždějí.

Toliko z reportáže dnes na ČR-Ol.

A klidně se do mě pusťte, máte zase záminku. Už se těším na nekteré xxxxx:-)
o 28.07.2015, 17:36 | gizmi
Kvilda - Skipenzion na ubytovani. Byl jsem 3x a budu urcite opakovat. Idealni i pro kocarek, nebo na kola. V penzionu jedna z nejlepsich kuchyni siroko daleko. Tchan si daval vzdy rybu, ja steaky a maji tam vynikajici domaci livance s boruvkama :D I snidane formou bufetu vzdy parada. Jedine co se na tom dalo vytknout byla na jednom pokoji vrzajici postel, jinak 100%.

o 17.08.2015, 15:46 | DaveF
začínám to řešit, nemá ještě někdo nějaký tip ?
o 17.08.2015, 17:24 | All
[ Link ]
Nemám osobní zkušenost ale na velmi vřelé doporučení to pojedu vyzkoušet hned začátkem září.
o 17.08.2015, 22:18 | walish
DaveF: Jak to plánuješ cenově? Co Beskydy?

[ Link ] - jsou tam i slušné balíčky. Perfektní restaurace a wellness, bowling, minigolf, tenis...co si vzpomeneš. Příroda hned okolo ;)
o 19.08.2015, 11:30 | DaveF
Cenově jsem si myslel tak 2-3tis/noc pro dva.
zatím mě inspiroval All a zabookoval jsem si větší pokoj s údajně pěkným výhledem v tom Špindlu. Je to sice megakomunistickej hotel ale možná i právě proto mě to trochu zajímá
o 19.08.2015, 11:31 | DaveF
ale ještě kouknu jinde, ta rezervace jde zrušit
o 19.08.2015, 21:17 | bafis
Špindlem nic nezkazíš, da se tam trajdat kolem, je tam plno dobrejch estaurací, aqapark, bobovka, adrenalin park, koloběžky, přehrada a v září tam bude celkem klid.
o 06.06.2017, 15:00 | ivan.tichy01
Sice si říkal, že chceš spíše hotel, ale i tak na víkend by se hodil zdrhnout někam do přírody, třeba sem. [ Link ]
Jinak proč zrovna Šumava, protože je to tam překrásné :)) A romantika se tam taky najde :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2423 sekund.