Navštíveno 2674x

Jak jsou na tom tyhle auta ? Rok 2001 2,9D... Případně o čem větším víte ? Cena do 25t.
Je to na sem tam vození vercajku a jiného bordelu.....
Kolega to měl, trochu jsem s tím taky najezdil, celkem pohodlný a prostorný, introš takový laciný zpracování, u motoru dvakrát přeskočil řemen-začalo chcát gufero na klice a jak to lítalo na řemen, tak to skočilo, pak se ještě vysralo turbo, jinak klasický opravy. Ale osobně bych si to nekoupil.

15.05.2015, 09:23 |
nome kdysi to měla tetka, auto velké pohodlné a tím končí všechna +
auto bylo furt v servise a byla ráda že to po 3 letech prodala za zlomek ceny, větší generátor problémů sem nezažil takže ze mě se určitě poohlídni jinde pokud pod tím nechceš furt ležet ...
a Grand Voyager je podobnej sráč :-/

15.05.2015, 09:41 |
nome pokud chceš něco v podobném duchu i když trochu menší tak se mrkni po nějaké mazdě premacy za 40 se dá sehnat v rozumném stavu a spolehlivost je někde jinde, skorožena to měla kdysi jako služebák a dodnes o tom mluví jako o supr autě ...
Premacy je o dvě třídy níž, ne? Carnival je strašnej pekáč, od enormní váhy přes motor až po zpracování, kasička která se za nasypaný peníze nikdy neodmění...
a mazda MPV? nebo
c. evasion, ulysse.. v té ceně by se něco našlo

15.05.2015, 11:58 |
Diner Co spis partner(berlingo)? V byvale praci bylo 2.0 HDi, ted to nejakou dobu ma tchan a motor se vzdycky tvaril pomerne neznicitelne.
No ta KIA asi tedy ne, říká to vícero lidí... Grand V by se taky nějakej našel, takže to je taky past ?
Ještě je k mání Opel Sintra??
Jinak Berlingo a pod odpadá, když už to tu bude stát bylo by fajn sem tam odvézt víc lidí pokud bude třeba.
40t. je moc, bude to většinou stát, cesta třeba jen i jednou za 14 dní a pod. jde jen o to abych si nešpinil civilní auto, nebo pokud bude třeba zrovna v servise atd.

15.05.2015, 17:08 |
Drtič Jednickovy SAG, voyager teda nevim, ale ja mam 2,4 benzin a s tym autem zadne problemy nemam
OD téhle KII ruce pryč. Tohle je pojízdná kasička a zaměstnavatel mechaniků

16.05.2015, 00:08 |
Rudi Největší pekoš, co existuje. Myslim, že mnohem lepší volbu uděláš SAGem, případě francouzsko-italskou trikolorou Evasion, 806, Ulysse.
Mam jako pracovni Peugeot 806 a nemuzu si vynachvalit, nesmrtelny 2.0 hdi, 7 samostatnych sedadel, od koupe jsem najel cca 50000km a zatim krom spotrebnich beznych veci bez problemu, vyhodou jsou i soupacky.Chtel jsem puvodne sharana, ale vime jak to je se servisem v techto kilometrech.
Nikdo neřekl, že Kia ne, ale že Carnival ne. To je prostě stará korejská škola z doby, kdy auta opravdu ještě moc neuměli. Francouzi jsou fajn, ale bohužel ty HDIčka jsou na tu velkou kraksnu strašně slabý, takže na mě to působí dynamikou jak HTP a ještě to žere k deseti litrům, jak to s tím má dost práce. Má to můj soused (C8). Ale vidím, že se hledá takové auto do 25 tisíc, to je skoro utopie, to bych asi koupil cokoliv a vůbec neřešil značku a motor, těch pár km ročně to asi najede a když ne, odveze se to do šrotu :-)
Díky za postřehy, jistě se hodí;-)
A co takle zkušenost z MB Vito ?
Jistě už o něco dražší ale padlo mi to oka .....
Vito - rez, elektronika, v zime Rwd, 4x4 verze problémy, slabší motory nedávají dlouhe trasy v zátěži. Ale jsou i lidi, kterym se vůbec neserou.