Navštíveno 3694x

Měl bych k prodeji pár lahvinek kvalitního šampusu jestli by měl někdo zájem.Jedná se o Laurent-Perriet Ultra Brut modrá rok 2006 po šesti kusech v krabici,Laurent -Perrier Black rok 2006 po 6 kusech v krabici,Laurent Perrient Brut box po 6 kusech v krabici,Laurent -Perrier Brut klec po 6 kusech v krabici vše má 750 ml.Ceny Ultra Brut 600kč,Black 700kč,Brut Box 900kč,Brut klec 1500kč,ceny jsou uvedeny za kus.

26.09.2015, 17:57 |
xSam Je mozne odebrat po kusech? Vzal bych jednu, mozna dve lahvinky.
Mohu poprosit o fotky lahvi, vinety? Chapu spravne, ze se jedna o rocnikova vina z roku 2006?
Perrieta jsem jeste nemel a rad bych ochutnal, pokud je rocnikovy.
Diky xSam
Vzal 3 lahvinky od každého, můžeš postnout cenu sem nebo do mailu? Diky
xSam-Laurent-Perriet Ultra Brut modrá ,Laurent -Perrier Black jsou ročníky 2006.Foto dodám během zítřka.
PAVELK-Cenu zjistím během zítřka jo?Díky

27.09.2015, 10:21 |
xSam No panečku, to je zajímavé.
Určitě chci proísm 2 Lahve toho růžového.
100% Pinot Noir, hmmm to bude dobrota.
Ročníkového Blanca, ještě rozmyslím.
Nepojedeš prosím náhodou někdy přes Roudnici nad Labem, nechce se mi to moc posílat poštou.
Díky

27.09.2015, 15:59 |
PAVELK | Upraveno: 2015-09-27 16:08:11
Diky za obchod
PAVELK-Doufám že spokojenost:))
xSam-Bohužel růže už je jen jedna,je tam ale ještě poslední láhev Ultra Brut modrej a Laurent Perrier black.To je vše co zůstalo:)Jinak poštou raději neposílám a na Roudnici nevím kdy pojedu:((
Dnes se bude ochutnávat už chladíme :) spokojenost určitě ,pokračování ve spolupráci je jasné, pán má co nabídnout, asi ze mě bude alkoholik :D
PAVELK-Jen si dej))sem rád že spokojenost,zatím Ahoj

27.09.2015, 18:44 |
xSam Achjo:-(
V tom případě tu růži a blacka, Schovej mi to prosím. Klidně pošlu prachy předem a dopravu pak nějak vymyslíme.
Díky
No jo vše skončilo u mě :) ale budou další :)
xSam-Ok tak ja to zařídím že to nechá u mě ale peníze mi budeš muset poslat((na mailu máš číslo učtu a cenu jo?
Jojo PAVELK si udelal dobrou zasobu))
Tak tu mame posledni dvě lahve hoši))