Navštíveno 4338x

Lidičky nechtěl by někdo Britskou mourovatou kočičku? Jsou jí cca tři roky.Vynasnažím se zítra dodat foto.Bohužel se nedá nic dělat a musí do světa.Přpadně se ptejte...
určitě totu bude zájemce zajímat ale proč ji dáváš pryč?
endru.ondra: Viděl bych v tom klasiku, alergie, majitel/ka bytu, sousedi či nevhodný dar.

29.09.2014, 08:26 |
Spooky1 | Upraveno: 2014-09-29 08:29:46
Neni to primo ode mne.Je to od kamarada,kterej bohuzel dlouhodobe odjizdi...
PS: Ma ji doma od narozeni a kdyby opravdu nemusel tak ji neda ;)
Hold takova situace nastat muze asi kazdemu...
Nerad bych se loucil s tim nasim kocourem ;)

29.09.2014, 19:04 |
Spooky1 | Upraveno: 2014-09-29 19:05:32
Knightey: Prave :(
Mrska se nechce fotit...

odkud je? Snášenlivost s jinými kočkami?

29.09.2014, 19:11 |
Pajk HIGHTOWER: "Snášenlivost s jinými kočkami?"
Řekne Ti super a s Tvojí cicou se zrovna snášet nebude. Na to se nejde takhle jednoduše dívat... věř mi, kočky chovám, sám mám doma 3.
Kamarádka by jí brala, samo napřed vyzkoušet jak by se k sobě chovali, má kocoura, ne briťáka, je z Prahy, tak když tak mi dej vědět sem, tel. a zavolám ;-)

29.09.2014, 20:31 |
Pajk Je Ti jasný, že to vyzkoušení je klidně na 14dní?! Oni po sobě budou klidně týden prskat a pak se stanou nerozlučnými.
čas není rozhodující pro ni, už jednou zkoušela, ale to nevyšlo...
Jsme jizni cechy.Ted zije jeste z jednou kockou a jednim kocourem.Kazdopadne zkouseni je jak pise Pajk.Taky me kocka po kocourovi skoro tri tydny prskala a dneska jsou megakamo ;)
Jinak tedy zatim se me ozvali jeste dvoji zajemci.Jedni znami chteli poslat fotku,ze uvidi a nekdo me psal mejla ze to musi poresit z pritulkyni...

Spooky: a kam jede? My máme taky Britskou a normálně sem jí udělal pas a mezinárodní očkovák a jel s náma
Kadel
Kadel: Bohuzel tahle varianta neprichazi v uvahu...