Navštíveno 3496x

Nákup nového stroje udělal nevyužitým můj stávající Lenovo X200s (Intel C2D L9400 1,86Ghz, 4GB RAM, 100G nebo 500GB hdd) a proto nabízím i se vším co k tomu mám.
Baterie kupovaná rok zpět (asi za 1500Kč) s extra kapacitou,tedy vyčuhuje celkem razantně z ntb ale reálně vydrží stále 4-5hodin běžné zátěže. Původní 100GB disk jsem vytáhl a nahradil relativně nedávno 500GB hybridním Seagatem který je určitě ještě nejméně rok a půl v záruce. Krom origo zdroje je k notesu ještě druhý,neorigo používaný čistě doma pod stolem v rámci pohodlnosti. A na závěr ještě externí DVD/RW mechanika přes usb,myslím že Liteon,nevím jistě,používal sem jí vyjímečně. NTB vizuelně nese známky používání odpovídající stáří,nicméně klávesnice je naprosto v cajku a veškeré konektory na bocích 100% funkční.
Cena kompletu tak jak je řekněme 5000Kč, kdyby někdo vyloženě nechtěl ten nový disk tak ten uživím jinde a cenu by jsme upravili dle dohody.
Kontakty pod nickem,výrazně preferuju osobní předání,dobírka není od jisté doby můj kámoš.

05.09.2014, 08:22 |
fredh Kolik bys za nej chtel bez disku a mechaniky?

05.09.2014, 11:52 |
fredh Ok, na me moc.
dej návrh kolik by sis představoval,třeba se nějak dohodneme. VYcházím z toho že na inzerci kde žádný levnější nevidím.

05.09.2014, 12:42 |
fredh Ja jsem schanel neco kolem 2000kc. Za tu cenu nic moc slusnyho neni, tak jsem si rikal, ze bych sehnal neco do 3000kc. Ale vic se mi do toho cpat nechce pro to moje obcasny vyuziti. Schanim klidne i bez disku. Ten doma mam. Nechci te drit z kuze, jen jsem si rikal, ze lepsi koupit tady jak na aukru.
Tak přeci jen za 3000Kč už je to dost unreal,za ty prachy nekoupíš myslím ani X200 s tím horším displejem a tohle je X200s,tedy lehce lepší zpracování,nežší váha a výrazně lepší displej.

05.09.2014, 12:49 |
fredh Jo, ja ti to neberu. Jen jsem se zeptal. Preju ti prodej za co nejvic. Sam sem taky rad kdyz danou vec prodam za co nejvic. O tom to je.