Navštíveno 4319x

telefon je neposkrabany- nosen do ted v pouzdre a s folii po obou stranach, stary iOS - libili se mi stare ikony tak jsem neprehral soft. funguje dobre AZ do vcera kdy jsem zmoknul pri behani a prestal fungovat reproduktor - neslysite kdyz nekdo mluvi a musite mluvit pres sluchatka, asi by to vyresila vymena nebo vyschne ale mel jsem v planu novy tak prodavam. Nabijecka a pouzdro k telefonu.
Predani mozne v Praze, Velke Popovice a o vikendu Morava ( okoli Rakvice)
Marcel
773943143

menší změna - telefon se rozmluvil a funguje...
aaaa prodáno jednomu místnímu rannímu ptáčeti
Kdyby si to ranni ptace rozmyslelo (jako ze nerozmysli :-D ), tak se stavim do rady hned za nej :-D

03.08.2014, 21:43 |
tesil Ranni ptace si to nerozmyslelo, ale prodavajici asi jo. Byli jsme domluveni na dnesek, ale telefony neberes a na sms taky zadna reakce. Ja ho nepotrebuju, ale mala se na nej tesila.
Tak ty ses n anej taky "tesil", ne? :-)
Dej mu cas :-)

03.08.2014, 22:21 |
tesil Jasne, treba se to vysvetli, ale vcera jsme spolu mluvili, ze pojede dnes pres Brno a dnes jsem se uz nedovolal.
Ale stale doufam:-)

04.08.2014, 19:27 |
tesil Tak tady to evidentně neklapne, protoze prodavajici stale nekomunikuje a jelikoz si nerad seru do huby a telefon jsem slibil dceři, zacnu poptavat jinde.
Nema tedy nekdo na prodej iPhone 4, pripadne 4S? Na barve az tak nezalezi, na stavu ano. Díky.
Mám 4S černej, lehce štíplej růžek předního skla + kovovej rám je lehce ,,vybočenej" :) 4000,- Kč

08.08.2014, 14:45 |
tesil Psal jsem, ze na stavu zalezi a nemyslel jsem cim horsi, tim lip:-)
Diky za nabidku, ale toto fakt nee.

08.08.2014, 17:22 |
Pajk Taky bych koupil 4S.... Cena max 4500,-
Stav určitě lepší než tady ten kosek výše. Kdyžtak mail, díky. :)