Navštíveno 14542x

Prodám šlapacího Moskviče, stav dle foto, chybí slapací táhla a táhla řízení, Cena 2500Kč
[ Link ] 
konečně nějaké pořádné auto bez asistentů :-))) co až se dodělají táhla řízení, bude mít perfektní odezvu

13.03.2014, 08:13 |
AR oo: teď ale otázka zda tam šoupnout lanko a nebo být více cool a dát tam ještě starší metodu tyček ;)
Já být tebou, tak ho neprodávám a zrenovuji. Cena stále roste. Mně můj ležel 30let na půdě a před dvěma roky ho zrenovoval a už druhým rokem jezdíme s malým po srazech (Náchod, Horní Ředice, Dolní Ředice). Letos 14.6. j v Náchodě již třetí sraz. A věz, že se nás tam schází cca 60 Moskvičů a k tomu několik dalších šlapadel. Na foto máš mého před renovací....

...a po

Zde je níže pozvánka..... Kdo máte děcka, tak fakt bezva akce.
[ Link ]

13.03.2014, 19:01 |
EAST Ahoj, psal jsem email.

13.03.2014, 19:14 |
swep sraz šlapacích moskvičů je masakr!
Tak a aby to byl ještě větší masakr, tak si představ, že jsou i lidé, kteří jezdí na tento sraz v Náchodě se skutečnými Moskviči po vlastní z Lotyšska, Litvy a letos mám informaci, že by měli dorazit lidi z Moldavie. A se šlapáky z ČR, SR, Polska, CH a jezdí tam i holčička vietnamského původu. Letos by měli dorazit se šlapáky i DDR-áci :-)))
dokázal by jsi to poslat, mě by se to moc líbilo, ale jsem druhá strana republiky
EAST: za 5min pisu maila
Cendler: odkud jsi? posilat se mi to moc nechce:-( nevim co to bude stat, i kdyz mozna by se dalo,no. Uvidime:-)
Jirka156: jj, o srazech vim, prave na zaklade videa ze srazu jsem to zacas shanet a chtel jsem renovovat, mam 2holky, jedna 2roky druha 2mesice, tak jsem to chtel pro ně,ale mam to už tretim rokem a porad jsem se k tomu nedostal a v nejblizsi dobe asi nedostanu, tak to kaslu

14.03.2014, 10:23 |
sotek Taky mám, rv. 1974.
[ Link ] Letos mi to snad konečně vyjde, však už to pořadateli (strejcovi) slibuju od začátku.
Antonio : mám to pod nickem : Sokolov právě

15.03.2014, 07:44 |
yethy Ahoj, mam zajem. Osobni vyzvednuti neni problem. Odpoledne se ozvu a domluvime se.

15.03.2014, 18:05 |
yethy Ahoj, az ted jsem si poradne vsiml, ze to neni slapaci jako na kole ale je to na tahla, coz je trochu nemotornejsi zpusob. Radeji bych neco klasicky slapaciho jako na kole. Omlouvam se tedy za predcasny poplach.
Ahoj už si to prodal?Díky za odpověd genoid.
já to taky pořád chci, ale nějak se to nedomluvilo, sakriš, mám kámoše co jezdí do Ostravy, tak by se to dalo už nějak vymyslet
Dobry den, uz jste auticko prodal? Pokud ne, mam zajem, ihned prijedu.diky